Problemele se țin lanț de Florin Prunea! După ce a fost aproape de a fi dat afară de la Dinamo în această iarnă, el are și probleme cu legea după ce a fost prins băut la volan pe 17 decembrie 2018!
Directorul general al ”câinilor” a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice și condamnat la 9 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, conform newsweek.ro.
”Prunea (52 de ani) a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București pe 19 iunie 2019 pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
În rechizitoriu, procurorul a prezentat faptul că, la data de 17 decembrie 2018, în jurul orei 2.00 noaptea, Prunea a condus băut un autoturism marca Mercedes Benz pe o stradă din București.
Prunea a primit, pe 9 noiembrie 2019, 9 luni cu amânarea aplicării pedepsei cu un termen de supraveghere timp de 2 ani.
Magistratul a luat în calcul, pe de o parte, faptul că ”obiceiul conducerii sub influența băuturilor alcoolice reprezintă o problemă gravă în societate, legiuitorul evidențiind și încercând să descurajeze această faptă prin stabilirea unor limite de pedeapsă ridicate în logica Noului Cod Penal. (…) instanța are în vedere valoarea alcoolemiei constatate, aspect care ilustrează comportamentul iresponsabil al inculpatului în calitate de participant la traficul rutier”, dar că „Totuși, în concret, instanța are în vedere că fapta a fost săvârșită la o oră de trafic nu foarte aglomerat, în timpul nopții, iar inculpatul a fost oprit pentru un control de rutină, nu ca urmare a săvârșirii unei contravenții sau infracțiuni, alcoolemia înregistrată nefiind foarte ridicată.”
În ceea ce privește permisul de conducere, judecătorul a decis ca acesta să-i fie restituit, după un an în care i-a fost suspendat dreptul de a conduce.
Pe durata termenului de supraveghere, Prunea trebuie să respecte următoarele măsuri:
a) să se prezinte la Serviciul de Probațiune București, la datele fixate de către acesta;
b) să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa;
c) să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile, precum și întoarcerea;
d) să comunice schimbarea locului său de muncă;
e) să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență”, precizează sursa citată.
Citește și:
No Comment