Florin Prunea: ”Aș vrea să îi dau un telefon domnului Cortacero”


Fostul manager general al lui Dinamo, Florin Prunea, a dezvăluit ce se întâmpla la Rin în perioada în care a fost acolo și a explicat că vrea să-l sune pe Pablo Cortacero să-l avertizeze să nu pățească la fel.

”Suporterii nu mai au răbdare să vadă șobolanii pe sub mese. Cei care fac totul pe ascuns. Șoriceii ăia de mai chițăie și mai ies și ei să ciugulească câte ceva. Erau 2-3, nu mai mulți. Nu înțeleg de ce nu sunt îndepărtați. Chiar aș vrea să îi dau un telefon domnului Cortacero să vorbesc cu el. «Domnule, fă curățenie acolo, ăștia te macină pe sub masă dacă nu le iei pixul, contractele de sponsorizare, legătura cu impresarii, ăștia te ronțăie, cum l-au ronțăit și pe Negoiță».

Negoiță nu știa că șeful centrului de copii și juniori a fost schimbat. Nu știa că s-au schimbat antrenorii. Nu știa săracul nici pe ce lume trăiește. Rodeau la Negoiță: «Domn președinte, vedeți că am tăiat de acolo 100 de milioane, am desființat un post de pază de la Săftica. Domnul Negoiță, vedeți că pe ăla l-am tăiat la bani, l-am făcut cu 10.000 euro. Domnul Negoiță, vedeți că de acolo am tăiat 500 de euro de la mâncare, nu mai dăm mușchi de vită, dăm de pui.

Domn Negoiță, avem nevoie de ăia că au relații cu arbitrii. Domn Negoiță, eu sunt în membrul Comitetului Executiv, eu trebuie să fiu acolo, că mă cert pentru Dinamo acolo de…». Și lui Negoiță îi plăcea când auzea de tăiat bani, era viața lui. Asta fac șoriceii, șobolanii ăia”, a declarat Prunea la „Digi Sport Matinal”.

Citește și:

Contract pe un an pentru Adam Nemec

Previous Contract pe un an pentru Adam Nemec
Next Probleme înainte de Chindia-Dinamo. 6 persoane infectate cu coronavirus

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *