Florin Prunea a dezvăluit tot ce vrea să facă la Dinamo: „Doar atât mai lipsește”


Florin Prunea a fost astăzi la Rin pentru a negocia preluarea postului de director general al echipei din Ștefan cel Mare. El a dezvăluit ce a discutat.

“Da! Nu e niciun secret! Am negociat şi astăzi cu cei de la Dinamo! Nu suntem departe. Nu e o problemă financiară pentru că lucrurile sunt clare. Sunt niste detalii de pus la punct. Pentru mine este importantă fişa postului. Nu este o problemă legată de domnul Burleanu. Nu am nicio problemă cu FRF. Sunt lucruri care se discută pentru că un contract nu este uşor de rezolvat. Sper ca lucrurile să se finalizeze cât mai repede. Eu cred că pot face lucruri bune în conducerea clubului. Am luat toate informaţiile de la cei care lucrează acum. Ştiu care sunt problemele şi cred că se pot rezolva foarte repede. Transferuri nu putem face acum pentru că nu are rost. Este importantă această perioadă de două săptămâni pe care trebuie să o trateze ca atare. Multă muncă! Nu am avut nicio discuţie cu Claudiu Niculescu.

O să mă ocup de mai multe lucruri la Dinamo! La Dinamo nu sunt probleme din punct de vedere financiar atât timp cât îţi faci treaba. Nu ştiu dacă Dinamo a avut un buget de salarii atât de mare până acum. Am rămas surprins. Eu am încredere în actualul lot, dar trebuie să facem o evaluare foarte corectă, iar cine nu face faţă trebuie să plece. E greu de vorbit în procente, dar lucrurile sunt clare. Am pus lucrurile pe hârtie şi mai rămâne decât acceptul patronului. Mie nu mi se pare nimic ascuns! Acolo totul este la vedere. Problemele le ştim cu toţii, dar lucrurile trebuie rezolvate cu un dialog corect între toţi factorii implicaţi. E clar că sunt probleme cu jucătorii. Este foarte important meciul cu Dunărea Călăraşi. Trebuie să câştigăm neapărat cu ei. În Liga 1 oricine poate să bată pe oricine, iar lucrul ăsta nu e foarte bun. Suporterii au dreptate, iar lucrurile trebuie să le mişti foarte repede. Nu e timp de pierdut! Nu pot să vorbesc cu Claudiu pentru că nu am niciun drept să vorbesc cu el. Îmi e greu să vorbesc cu el pentru că nu sunt lucrurile rezolvate. Domnul Negoiţă trebuie să îşi dea OK-ul şi dăm drumul la treabă. Eu nu vin pentru bani la Dinamo”, a spus Florin Prunea la o emisiune de sport.

-->
Previous ÎNGROZITOR Mesajul sfâșietor al lui Cosmin Pașcovici înainte să-și piardă fiul
Next Alexandru David, luat la țintă de Prunea: "Să înceteze"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *