Florin Mergea, eliminat în semifinalele turneului de la Marrakech


Dinamovistul Florin Mergea a ratat accederea în finala turneului de dublu de la Marrakech. Românul şi colegul său pakistanez, Aisam Qureshi, au fost învinşi în trei seturi de perechea iberică Marcel Granollers-Pujol/ Marc Lopez.

Spaniolii s-au impus în primul set, scor 7-6, Mergea şi Qureshi reuşind să egaleze în al doilea act, tot cu 7-6. În decisiv, perechea cotată cu şansa a doua la câştigarea turneului s-a impus cu 10-4, reuşind să-şi adjudece victoria. Pujol şi Lopez vor juca în finală cu Raven Klaasen/ Ram Rajeev sau Dominic Inglot/ Mate Pavic. Finala turneului de la Marrakech va avea loc sâmbătă, 15 martie.

”A lipsit foarte puțin azi ca sa mergem mai departe. Un meci extrem de bun din care avem de luat multe lucruri pozitive. Ma simt cel mai bine din ultimele opt luni și cred ca un rezultat mare e foarte aproape”, a scris Mergea pe facebook.

Florin Mergea se află pe locul 23 în clasamentul de dublu ATP, cu 3125 de puncte. Colegul său Aisam Qureshi se regăseşte pe locul 35, cu 2168 de puncte. Cel mai bine clasat român este în continuare Horia Tecău, care ocupă poziţia cu numărul 14, cu un total 4150 de puncte.

-->
Previous Monica Iagăr candidează la președenția Federației de Atletism
Next Un jucător important s-a accidentat și ratează meciul cu Viitorul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.