Florin Marin este la un pas de Dinamo


Florin Marin este la un pas de revenirea la Dinamo. Ovidiu Burcă a declarat că îl doreşte pe tehnician în staff-ul său, iar FANATIK a aflat că la începutul săptămânii viitoare vor avea loc negocierile.

Ovidiu Burcă a început treaba la Dinamo. Noul antrenor a anunţat că îl vrea în staff pe Florin Marin, experimentatul tehnician care i-a condus pe “câini” în două rânduri, în 2002 şi 2006.

Din informaţiile FANATIK, Florin Marin urmează să aibă negocierile decisive pentru revenirea la Dinamo cu oficialii clubului. Discuţiile dintre cele două părţi sunt programate la începutul acestei săptămâni.

Florin Marin îşi doreşte să revină la club şi a precizat pentru FANATIK că nu vrea să facă alte comentarii până când nu va fi semnat contractul, în condiţiile în care până acum, singurele discuţii le-a avut cu Ovidiu Burcă.

Florin Marin ar urma să vină pe postul de consilier tehnic, antrenorul având o experienţă vastă la nivelul primei ligi. A început antrenoratul în 1992 la Farul Constanţa şi în următorii 25 de ani a condus mai multe echipe, printre care: Rapid, Dinamo, Poli Timişoara sau Ceahlăul Piatra Neamţ.

Ovidiu Burcă şi Florin Marin au mai colaborat la începutul carierei de jucător a lui Burcă, la Craiova, în 2001-2002, şi la Dinamo, în 2002-2003. Cei doi au colaborat şi în 2015, la Oţelul Galaţi, cu Florin Marin antrenor şi Ovidiu Burcă, director sportiv.

Citește și:

Begliktash, loc spectaculos de pe litoralul bulgăresc

Previous Unde s-ar putea juca Dinamo-Steaua
Next Rivaldinho și Hanca semnează cu Craiova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *