Florin Bratu a vorbit după eșecul cu ULTIMA CLASATĂ


Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a vorbit după eșecul cu ultima clasată, Juventus București, 1-2, și a spus ce are de gând să facă pe viitor.

”Mi-e greu să găsesc o explicație, nu ne-a ieșit nimic și iată că am pierdut acest meci. Mai avem 12 meciuri și vom încerca ca echipa să-și revină, să găsească victoria, să crească, pentru că astăzi nu am arătat nimic bine. E posibil să se întâmple și acest lucru dar vom încerca să trecem peste și să ne pregătim pentru meciul de la Botoșani.

De la Gabi mă aștept mai mult, dar și de la ceilalți.Da, dacă l-am schimbat, m-a nemulţumit. Eu mă aştept mai mult de la Gabi, cum mă aştept şi de la ceilalţi.  Sunt jucători cu experiență dar nu am fost inspirați și am fost taxați de o echipă care a jucat pe partea contraatacului, ne-a surprins, am riscat puțin în a doua repriză, am încercat să forțăm un pic victoria la 1-1, încercăm să dăm șansă și jucătorilor tineri, am avut 4 astăzi. Acum evaluăm jucătorii, s-au pierdut și s-au făcut foarte multe greșeli și vom vedea ce se va întâmpla.

Sunt oamenii care administrează lucrurile dar eu nu mă voi mulțumi cu salvarea de la retrogradare, eu vreau ca echipa sezonul viitor să se bată pentru play-off.

Acum nu era la vestiar, probabil s-a dus la spital, sperăm să nu fie ceva grav pentru că Liviu Gheorghe este un jucător de care Dinamo va avea nevoie sezoanele viitoare”, a declarat Florin Bratu după meci.

Citește și:

Daniel Popa: ”Pentru onoarea noastră. Noi suntem Dinamo”

-->
Previous De râsul curcilor. Dinamoviștii nu merită să îmbrace tricoul alb-roșu
Next Daniel Popa: ”Pentru onoarea noastră. Noi suntem Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *