Florin Bratu a vorbit cu Torje. Dezvăluire: ”A recunoscut niște scăpări”


Deja Gabriel Torje devine un caz în Ștefan cel Mare. Nimeni nu-și explică evoluțiile proaste de când Dinamo a intrat în play-out a fostului căpitan al ”câinilor”, extrem de iubit la echipă în trecut. Florin Bratu a vrut să lămurească lucrurile și a vorbit cu el împreună cu Ionel Dănciulescu.

”Am avut o discuție cu el ieri. A fost o discuție între Florin și Gabi, eram și eu acolo. I s-au reproșat niște lucruri. A recunoscut și el niște scăpări ale lui. Nu știu dacă a pierdut niște nopți. El mi-a zis că a fost să ia niște persoane, la anumite ore și așa mai departe. Nu am de unde să știu adevărul”, a spus directorul general din Ștefan cel Mare pentru DigiSPORT.

Torje a marcat două goluri de la revenirea la Dinamo, în meciurile cu Chiajna (4-3) și FCSB (2-2). După aceea, evoluțiile lui au fost din ce în ce mai slabe. Totul a culminat cu repriza dezastruoasă făcută în meciul cu Juventus (1-2), la capătul căreia Florin Bratu l-a schimbat. Iar acum nu este nici măcar în lotul pentru FC Botoșani.

”Îmbucurător e că și Gabi e conștient că evoluțiile lui nu sunt dintre cele mai bune. Trebuie să facă mai mult. Noi l-am adus pentru a fi un adevărat lider, din toate punctele de vedere. A avut evoluții bune cu Chiajna și Steaua, după care evoluțiile lui nu au mai fost cele pe care le așteptam”. Ionel Dănciulescu, director general Dinamo

Citește și:

Ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo. Asta ar fi PLANUL investitorilor

-->
Previous Thiess îi răspunde DUR lui Alexandru David
Next Un fost jucător ia peste picior Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *