Florin Bratu trece prin momente teribile. Cum explică situația


Este un sezon greu pentru Florin Bratu. A fost îndepărtat de la Dinamo la începutul toamnei trecute, a preluat pe Aerostar Bacău într-o situație dificilă și e mai aproape de liga a treia decât de la a se salva de la retrogradare. Mai ales după eșecul în fața Ripensiei (0-1), după un gol primit în minutul 88.

”A fost un meci de la care am sperat foarte mult. Unica noastră şansă să ne menţinem agăţaţi de celelalte echipe la retrogradare era să nu pierdem cu Ripensia. Din păcate, am pierdut din nou pe final. E greu, e greu să-mi găsesc cuvintele. E o dezamăgire foarte mare. Cu toate că jucătorii au luptat, s-au zbătut, am avut ocazii, poate mai mari decât Ripensia. Dar cred că lipsa de maturitate, de experienţă şi de ce, nu de valoare, şi-a spus cuvântul”, a spus Bratone după meci.

Aerostar e pe locul 17, al doilea retrogradabil, la şase puncte de prima echipă de deasupra liniei de retrogradare, Pandurii. ”Matematic, ar mai fi şanse. Eu am contract până în vară, nu mai rămân apoi. Îmi asum ceea ce s-a întâmplat aici. A fost de la început greu, pentru că eu am venit în etapa a 14-a, când aveau doar 9 puncte. Sunt la început de drum, un antrenor tânăr, cu ambiţii. Am învăţat foarte multe lucruri şi aici. Cu siguranţă, şi îmi va fi de folos în experienţele mele ulterioare”, a comentat Bratu.

Citește și:

Adversarii îl văd pe Rednic unul dintre oamenii ce-l pot schimba pe Becali!

-->
Previous Dinamo mai pierde un fotbalist important: ”Sunt probleme”
Next Adversarii îl văd pe Rednic unul dintre oamenii ce-l pot schimba pe Becali!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *