Florin Bratu: ”Sunt total schimbate datele problemei la Dinamo”


Duel între cei mai tineri antrenori din Liga 1 în această seară, Florin Bratu și Adrian Mutu. Și până să se înfrunte pe teren, o fac prin declarații, la care Florin ”Mitraliera” câștigă detașat.

„Probabil că Adi, fiind preocupat cu ce se întâmplă la Voluntari, foarte concentrat, având această presiune a rezultatelor, a punctelor, probabil că nu şi-a dat seama că la Dinamo nu mai e aceeaşi echipă pe care o ştia el, aceiaşi jucători. Cu toţii greşim, şi eu mai greşesc câteodată sub influenţa emoţională în unele situaţii, chiar nu sunt supărat deloc pe declaraţia pe care a dat-o

Am găsit niște jucători ca Mihai Popescu, Corbu, Olteanu, Nistor, Popa, jucători care în trecut nu erau la Dinamo, și care sub baghetuța mea au reușit să crească și să practice un fotbal plăcut, ofensiv. Au încredere în forțele lor și asta mă bucură cel mai mult.

Albin, Bokila, Nascimento, Rivaldinho erau jucători pe care Mutu i-a adus sau au venit sub mandatul lui de director general, dar acum sunt total schimbate datele problemei la Dinamo”, a declarat ieri Florin Bratu.

-->
Previous Dinamoviștii lămuresc situația lui Adam Nemec
Next E OFICIAL Ofertă foarte bună pentru un jucător al lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *