Florin Bratu nu se lasă: ”Într-o zi voi reveni”


Fostul antrenor al lui Dinamo, Florin Bratu, are planuri mari de viitor în ceea ce privește echipa din Ștefan cel Mare. El visează ca într-o zi să se întoarcă și să gestioneze lucrurile mult mai bine.

„Sper ca Mircea Rednic să redreseze lucrurile cu această nouă echipă pe care ei încearcă să o construiească acum şi sper să vedem un alt Dinamo din retur şi ce va urma mai departe pentru că este destul de dificil la cum decurg lucrurile.

Nu mă îngrozesc, eu am fost acolo şi ştiu ce este. Îmi doresc doar ca lucrurile să revină la normal şi echipa să capete un echilibru.

Play-off-ul este destul de greu de prins, trebuie să se gândească că mai sunt 5 meciuri, după aceea trebuie să vadă ce fac mai deoarte, dar cred eu că Mircea Rednic are experienţa necesară, sau cel puţin asta sper ca lucrurile să decurgă în valoarea lui Dinamo.

E bine că Deian Sorescu poate juca pe cel puţin două posturi, este un câştig pentru Dinamo şi să îl vedem crescând mai mult decât ceea ce este acum.

Nu, mi-a trecut. Normal, mi-aş fi dorit şi eu să pot face multe lucruri la Dinamo. Am reuşit o perioadă, apoi a fost mai complicat, dar am încercat să iau lucrurile pozitive pe care le-am făcut. Am învăţat foarte multe, am greşit şi eu cu siguranţă atunci când am fost la echipă, dar în anii următori, o să vedeţi că, din aceste greşeli şi din experienţa pe care o voi acumula în viitor, în viitor când voi reveni la Dinamo o să fie mai bine”, spune Florin Bratu.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Zenke se destăinuie: ”Deocamdată sunt nimeni la Dinamo, dar muncesc să fiu Rege”

-->
Previous Victorie stil Dinamo! Și o prestație de excepție!
Next FOTO EXCLUSIV Cristi Borcea nu a "plecat" niciodată de la Dinamo. Aveți aici dovada

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *