Florin Bratu, noi INFORMAȚII din cadrul echipei. Ce a spus despre gestul lui Ronnie O’Sullivan


Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a dat ultimele informații din lotul ”câinilor”. El a semnat luni un contract pe un an și jumătate și deja a intrat în pâine și a luat o decizie importantă – l-a reprimit în lot pe Ionuț Șerban.

„Nu îmi asum niciun risc cu readucerea lui Ionuț Serban. El a fost exilat alături de Bokila, Oliva și Rivaldinho. Cei 3 au plecat și mi se pare normal ca el să primească o șansă și să demonstreze la antrenamente ce poate.

E un jucător aflat sub contract cu Dinamo. Pe mine mă interesează doar latura lui sportivă, nu clauzele contractuale. Îl cunosc de câțiva ani. Când eram la echipa secundă a evoluat sub comanda mea de câteva ori. Ne putem folosi de el la un moment dat”, a declarat Bratu la DigiSport.

El a vorbit și despre gestul lui Ronnie O’Sullivan, care a postat astăzi un video în care era îmbrăcat în tricoul ”Doar Dinamo București”

„Mi-au arătat jucătorii la antrenament, a fost o chestie simpatică. Nu știam de unde este această paralelă, dar am înțeles că a fost în România, la un turneu de snooker. Am vrea noi să avem precizia lui Ronnie O’Sullivan, nu? Jucătorii s-au bucurat, dar au fost și mirați. A fost o mândrie pentru toți dinamoviștii să poarte o asemenea personalitate acest tricou”, a spus Bratu, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

-->
Previous Penedo și-a văzut visul cu OCHII. Ultima mutare făcută de portar
Next SUPER VIDEO Rivaldinho și Nascimento se bat cu zăpadă în Bulgaria. Cum o duc cei doi la Levski

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *