Florin Bratu, mesaj puternic pentru adversarii din Bănie, dar și pentru Nistor. Ce zice de FCSB și de CFR


Florin Bratu a ținut astăzi o conferință de presă înaintea partidei de la Craiova. Dinamoviștii n-au învins niciodată în Bănie de când oltenii au intrat în prima ligă, în vara 2014. Antrenorul ”câinilor” este optimist, n-are probleme de lot și nici nu simte că ar mai avea probleme în viitor din partea FCSB în ceea ce-l privește pe Dan Nistor. Iată declarațiile lui:

”Cooper este un fotbalist cu o sută de selecții la prima reprezentativă, cu jocuri în multe campionate. N-a jucat foarte mult în Chile, dar mă bucur că a decis să vină în România să joace fotbal. A renunțat la multe lucruri. Este legitimat, face parte din lotul echipei.

E foarte greu să pregătești un meci la egal. Vom încerca să surprindem Craiova și sperăm ca la final să fie un rezultat bun, nu doar un spectacol. Eu respect publicul craiovean, pătimaș și cunoscător de fotbal. Sperăm să fie cât mai mulți oameni la stadion, chiar dacă nu vor fi de partea noastră.

Nistor este un jucător liniștit, din toate punctele de vedere. S-a stabilizat situația în jurul lui, nu ar trebui să ne gândim la alte lucruri. Nu, nu pleacă la FCSB. Dacă i se va mări salariul, întrebați-i pe cei din administrativ. L-ați văzut pe Dan Nistor că nu e afectat. L-ați văzut ambițios, oferind centrarea decisivă în minutul 94.

Posibil să mai apară ceva în săptămânile următoare, fundaș, atacant, nu ne-am pus în cap foarte serios acest lucru. Eu am încredere în lotul pe care-l am. Putem face multe lucruri interesante împreună.

Mi-aș fi dorit să văd și jucători de la Dinamo la selecționata Under 21. Am avut o discuție cu el, încerc să-l înțeleg, cu siguranță pentru meciurile următoare va fi mult mai atent și la echipa noastră.

Nu luăm măsuri speciale pentru Bancu și Mitriță, cei care vor juca în zona lor acolo vor da maximum. Iar terenul va fi o problemă pentru ambele echipe.

Este o pată pentru tot fotbalul și campionatul românesc în ceea ce privește eliminarea CFR-ului în confruntarea cu luxemburghezii. Nu știu dacă fotbalul nostru a ajuns atât de jos, ci e vorba de mentalitatea noastră, sper să nu mai subestimăm adversarii. FCSB a fost mai aproape de calificare, a făcut un joc bun, dar lipsa de atenție și de experiență a portarului Vlad a făcut că echipă să nu ajungă în grupe. Acum, ne vom război în campionatul nostru. Păcat că nu s-a calificat nicio echipă în grupele Europa League, ar trebui să ne dea de gândit tuturor! Obiceiurile acestea de a subestima adversarii considerați mici ne-au costat mereu. Acum, sper să ținem și noi, Dinamo, piciorul pe accelerație, fiindcă FCSB și CFR se vor concentra pe campionatul intern”.

Citește și:

Prima reacție a lui Armando Cooper. Ce vrea de la echipă

-->
Previous Câți bani a investit Ionuț Lupescu în proiectul DDB
Next Prima reacție a lui Armando Cooper. Ce vrea de la echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *