Florin Bratu a mărturisit de ce a venit la Dinamo: ”Iubesc acest club”. Ce are de gând


Florin Bratu este de fix o săptămână antrenorul lui Dinamo. Și nu a fost o perioadă ușoară pentru ”Mitralieră”. El a avut de pregătit o echipă care să fie în stare să învingă Craiova într-un meci extrem de important având în vedere că e singura șansă ca să joace Dinamo într-o cupă europeană sezonul următor.

”Va fi primul meu meci oficial, cu siguranță va fi o provocare. Vom merge la Craiova și vom întâlni o echipă bună și un public pătimaș. Va fi o atmosferă frumoasă pentru un fotbal de calitate, așa cum sperăm să fie marți. Este greu, pe jucători încerc să-i motivez, să le spun ce au de făcut, să îi scot din starea în care au fost. I-am găsit dezamăgiți de ratarea play-off-ului și este normal să lucrăm și la astfel de lucruri.

Orice în viață este un risc. Este o provocare, dar în același timp și o responsabilitate mare. Dinamo e foarte greu de refuzat, iubesc acest club și odată ce am primit această propunere, nu am stat foarte mult pe gânduri și am acceptat. Nu m-am gândit prima dată la un eventual eșec. Sunt un antrenor tânăr, căruia îi place să muncească”, a spus Florin Bratu la Sport Total FM.

-->
Previous Ultimele informații despre meciul de la Craiova
Next O CALIFICARE diseară poate aduce un MARE transfer zilele viitoare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *