--> -->

Florin Bratu: ”M-am apucat de meseria asta ca să antrenez cândva Dinamo”


-->
Dinamo Under 19 a terminat sezonul regular pe primul loc și urmează să joace în semifinale la Arad cu UTA pentru a intra în finala care le-ar asigura ”câinilor mici” o șansă imensă să ajungă în Champions League la această categorie de vârstă. Noi am stat astăzi de vorbă cu antrenorul care i-a adus aici – Florin Bratu.

Care este rețeta voastră a succesului?

Nu avem una, se lucrează foarte mult la încrederea jucătorilor, la atitudine, la determinare, normal și antrenamentele sunt ușor diferite pentru că la nivelul asta ei deja trebuie să facă pasul spre seniori și trebuie să se pregătească foarte bine. Uite că suntem aici pe final de campionat, am avut evoluții foarte bune și toți jucătorii merită felicitați.

Sunt jucători care ar putea face pasul spre echipa mare?

Da, sunt. Cred că în această vară după ce vom termina campionatul foarte mulți dintre ei pot pleca cel puțin în cantonament cu echipa mare pentru a fi evaluați, ei sunt pregătiți din toate punctele de vedere, m-am ocupat atât eu cât și staff-ul priceput pe care îl avem ca ei să poată face oricând față la echipa mare.

Ce crezi că va face Dinamo sâmbătă seara?

Trebuie să bată, asta în primul rând! Și să tragă cu urechea la ce se întâmplă în celelalte meciuri. E o situație mai complicată și acum mă gândesc cât de importante au fost cele două puncte pierdute la Craiova. Oricum, este o realizare importantă în acest sezon pentru Dinamo că iată după ani și ani se bate la campionat.

Crezi că există șanse reale să se încurce celelalte?

Da, teoretic. Cel mai important e ca Dinamo să se concentrezi și să câștige. Apoi, în fotbal orice e posibil.

Visezi într-o zi să antrenezi echipa mare?

Da, normal! Este unul din idealurile mele ca într-o zi să antrenez și echipa mare a lui Dinamo. De aceea m-am și apucat de antrenorat, îmi place foarte mult ceea ce fac, am fost inspirat să o iau de jos, de la copii și juniori, aici e o muncă specială și ai foarte multe de învățat. Cred că într-o zi o să-mi vină și mie rândul.

Cosmin Contra crezi că va rămâne?

A demonstrat că este un antrenor foarte bun, cu o atitudine extraordinară, le-a transmis și jucătorilor, se simt bine alături de el și sper să continue la Dinamo.

Ce crezi că se va întâmpla cu stadionul?

Eu sper să se rezolve și cei care sunt în măsură ca să se ocupe de acest subiect să se gândească la suporteri, la jucători, la toți cei care iubesc Dinamo pentru că vedeți la derby-uri ce atmosferă fac acești suporteri și să ia o decizie favorabilă sportului, favorabilă nouă, dinamoviștilor.

-->
Previous ”Câinii mici” au câștigat iar. Bratu: ”Suntem pregătiți să fim campioni”
Next Nicolae Badea: "Sunt de acord"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.