Florin Bratu, implicat într-un scandal cu naționala U18. Ce decizie a luat


Fostul antrenor al echipei Under 19 a lui Dinamo alături de care a luat campionatul și Supercupa, Florin Bratu, a fost implicat astăzi într-un scandal la Târgu Mureș. El a ales să meargă în această vară ca selecționer la naționala Under 18, unde a participat în această perioadă la Memorialul Costin Laurean, care s-a încheiat în urmă cu câteva ore.

Finala s-a disputat între trei echipe, selecționata Under 18, CSU Craiova și Centrul de Excelență Timișoara.

În primul meci, naționala u18 a pierdut contra echipei Centrului de Excelență de la Timișoara, scor 2-3. În al doilea meci, cu CSU Craiova, „tricolorii” erau conduși cu 2-1 în minutul 80, moment în care selecționerul Florin Bratu a decis să scoată echipa de pe teren, conform gsp.ro.

„A fost o pauză de hidratare. Jucătorii s-au plâns că le este rău. Am decis să opresc meciul. Organizarea a fost foarte proastă. Este anormal să se joace o finală în 3 echipe”, a spus Florin Bratu.

Alexandru Moldovan, patronul celor de la Ardealul Cluj, una dintre echipele participante, l-a acuzat dur pe Florin Bratu.

„Bratu a făcut un gest incalificabil, spre surprinderea și indignarea tuturor. Nu este normal ca reprezentativa României să se retragă de pe teren și nici să nu vină la festivitatea de premiere. Senzația este că a făcut acest gest pentru că lua bătaie de la ambele echipe”, a spus acesta.

Organizatorii au decis ca pe primele două locuri să termine, la egalitate, CSU Craiova și Centrul de Excelență de la Timișoara. De remarcat că cele două echipe nu i-au avut în loturi pe cei mai buni jucători, convocați de Bratu la naționala u18.

 

-->
Previous Reacția CNI despre modernizarea stadionului Dinamo. Când se ia o decizie
Next Medalie de aur pentru o dinamovistă astăzi. Reacția Elisabetei Lipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *