Florin Bratu îl DISTRUGE pe NISTOR. Dezvăluiri FOARTE GRAVE


Florin Bratu a găsit vinovatul pentru înfrângerile lui Dinamo și l-a făcut praf pe Dan Nistor, despre care face dezvăluiri senzaționale.

”E devreme să mă gândesc la asta în momentul de față, sunt foarte supărat, lucrurile nu mai funcționează de ceva vreme de când căpitanul nostru a avut acea propunere de la Steaua, am încercat să am o discuție cu el, el în momentele acelea mi-a spus că vrea să plece la Steaua, că i se dau foarte mulți bani, mi-a destabilizat tot vestiarul, că vorbește cu tinerii, acest băiat a reușit să distrugă o muncă aici pe care eu am construit-o. Am ignorat mesajele lui Adrian Ilie și Cosmin Contra când mi-au spus ai grijă cu Nistor.

Nu știu care mai este viitorul lui Nistor, nu respectă nimic pe teren din ceea ce-i spun. Este căpitanul lui Dinamo și a venit la mine în birou și mi-a spus: ”Eu vreau să plec la Steaua”. El nu a reușit să se mobilizeze. Mi i-a tocat în fiecare zi pe cei mici, aud de la el doar de 10.000 de euro și eu am doar 1000-2000 de euro pe lună. E dureros și nu pot să trec cu vederea că și-a bătut joc de munca mea. Nu eram eu factorul de decizie, dar m-a durut că e cu gândul în altă parte. Dacă mai joacă? Are contract, dar eu sunt foarte supărat acum”, a declarat Florin Bratu la finalul meciului”, a declarat Florin Bratu.

”În momentul de față nu mă gândesc să-mi dau demisia, și eu fac greșeli, sunt un antrenor tânăr și îmi voi îndeplini acest vis de a fi un antrenor de top. Voi vedea dacă la Dinamo sau în altă parte. Cred că echipa se poate redresa. Un anunț total neinspirat astăzi cel al lui Ionel Dănciulescu” Florin Bratu, antrenor Dinamo

Citește și:

Declarații despre Nistor ale unui stelist: ”A fost pentru Dinamo cum a fost Messi pentru Barcelona”

-->
Previous Dan Nistor explică de ce a fost schimbat
Next Declarații despre Nistor ale unui stelist: ”A fost pentru Dinamo cum a fost Messi pentru Barcelona”

1 Comment

 1. Avatar
  VASILE SIRBU
  septembrie 22, 2018
  Răspunde

  E usor de gasit vinovat un jucator pentru esecul tau de antrenor …
  Ce vina are Nistor ca tu pui echipa in teren mai prost ca mamaie ?!
  Din pacate , lipsa de experienta a lui Bratone si-a spus cuvantul !
  Iti multumim dar ceva trebuie schimbat, asa nu se mai poate !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *