Florin Bratu îi înțeapă pe conducătorii lui Dinamo: ”Și eu…”


Florin Bratu se luptă la retrogradare cu Aerostar Bacău, dar anul trecut era antrenorul lui Dinamo și promitea că va forma o echipă competitivă pentru sezonul viitor. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar Mircea Rednic a fost nevoit să renunțe la nu mai puțin de 21 de jucători! ”Mitraliera” explică cum acest lucru a fost posibil.

„Cei care sunt la Dinamo și-au asumat această schimbare. Orice antrenor care vine la echipă, își face lotul, strategia așa cum poate (…) Și eu dacă aveam puterea lui Mircea Rednic, probabil că lucrurile erau diferite. Eu sunt mai mic în varstă si de aceea nu am putut schimba mai mult.

Acum e prima experiență la nivel de Liga a 2-a, dar am avut o surpriză plăcută, să văd că la nivelul Ligii a 2-a este unul bun, care se bazează pe forță, tacticizat destul de mult. Uită-te la primele 5 echipe! Cred eu că în acest an, orice echipă va ajunge la baraj, are șanse să treaca mai departe”, a declarat Florin Bratu la Fotbal Club de la Digi Sport.

Florin Bratu se va duela sâmbătă cu U Cluj, echipa lui Bogdan Lobonț, care luptă pentru promovare. Fostul atacant de la Dinamo este impresionat de stilul ofensiv al lui „Lobby”.

„El a fost portar, dar practică un fotbal ofensiv. Mă surprinde (…) Ei au prima șansă, sunt echipa de pe locul 2. Și noi, pe teren propriu, la Bacău, suntem o echipă greu de bătut. O să ne jucăm șansa sâmbătă și o să dăm totul pe teren”, a declarat fostul antrenor al lui Dinamo.

-->
Previous Ce a făcut echipa Under 19 în Cupa României
Next Ce spune Steliano Filip despre o întoarcere în Ștefan cel Mare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *