Florin Bratu explică eșecul cu Craiova


Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, părea la un moment dat că o să intre el pe teren să le arate ”Mitraliera” din nou craiovenilor. Din păcate din postura sa nu poate face acest lucru și a explicat de ce echipa sa nu a reușit să învingă în această seară.

”E foarte greu pentru că jucătorii nu m-au auzit dar am încercat ca prin gesturile pe care le fac să înțeleagă. Repriza a doua am dominat-o, în ultimele 25 de minute. Avem multe lucruri de pus la punct și încet, încet, încerc să obțin maximul de la el. Punctul lor forte noi îl știam, Mitriță, Băluță și Gustavo și după o mică neatenție a venit acel gol al lui Banca și așa s-a scris istoria acestui meci. Eu așa am considerat, Sergiu a mai jucat pe poziția aceea, eu am încredere în el, trebuie și el să se lupte puțin cu el , s-a și accidentat, aștia sunt jucătorii pe care îi am.

Am avut discuții individuale cu Pesic, cred eu că el poate juca acolo, are o viteză bună, are forță, i-a lipsit execuția, ultima finalizare, nu am avut alte soluții, Popa a avut ceva probleme familiale în această săptămână, era singura soluție.

Obiectivul meu personal este o schimbare a echipei, eu i-am felicitat pentru atitudinea lor, mi-au dat speranță că se poate construi o echipă cu jucătorii aceștia, există potențiali, dar trebuie să fim mult mai responsabili în tot ceea ce facem. Dacă sunt jucătorii lui Dinamo și chiar dacă vor termina contractul în această vară eu voi încerca să formez o echipă pentru că Dinamo duce lipsă de rezultate”, a declarat Florin Bratu.

-->
Previous Torje: ”Dacă iubești pe cineva stai și în cort”
Next Dan Nistor: ”Eu nu mă gândesc să plec. E în sufletul meu Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *