Florin Bratu e ferm! Ce se va întâmpla cu Torje și jucătorii cărora le expiră contractele


Florin Bratu a vorbit la finalul meciului cu FC Botoșani, câștigat de Dinamo cu 2-0 după reușitele lui Diogo Salomao și a mărturisit care va fi strategia sa până la finalul campionatului.

”A fost un joc bun, ambele echipe s-au ridicat la nivelul așteptat, noi am reușit să fim foarte bine organizați, să ținem de minge, am reușit să găsit un triunghi cu May, Nistor și Hanca, îmi place apetitul pe care îl are echipa, e a șaptea victorie din nouă meciuri și mă bucur că văd că pun în practică ce discut cu ei.

Eu pregătesc toate fazele dar ca fost atacant îmi place jocul ofensiv și iată că reușitele, încrederea pe care le-o dau se transformă în goluri. Ne bazăm pe jucătorii tineri pe care îi avem , jucătorii cu contracte, avem un lot bun, echilibrat, cu potențial. Prioritate au jucătorii care au contracte din vară și cei tineri. Restul, vom vedea.

Îmi doresc ca fiecare meci pe care îl am să-l câștig. Sunt un antrenor coleric și le transmit această energie jucătorilor. Am convenit cu ei că vom merge până la capăt și vom face meciuri bune pentru a șterge cu buretele că nu ne-am calificat în play-off”, a declarat Florin Bratu.

-->
Previous Salomao dezvăluie dacă continuă sau nu cu Dinamo
Next Dupa Hagi, si Bratu are un mesaj TARE pentru Contra. Ce spune "Mitraliera"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *