Florin Bratu, detalii despre vânzarea clubului


Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a ținut astăzi o conferință de presă la Săftica în care a vorbit despre meciul de la Botoșani, dar și despre o posibilă vânzare a clubului către niște investitori din Marea Britanie.

”Ne așteaptă la Botoșani o deplasare foarte grea, o echipă care s-a calificat în semifinalele Cupei României, care pe teren propriu este foarte dificilă, care pleacă favorită la acest meci. Noi am făcut un joc bun contra Mediașului dar avem foarte multe lucruri de arătat, de demonstrat.

Am văzut meciul de Cupă, meci care s-a jucat foarte mult fizic, nu tactic, dar și Botoșaniul joacă pe același teren și trebuie să ne ridicăm la nivelul meciului pe orice teren. Trebuie să se obișnuiască jucătorii pentru că aici suntem, aici am ajuns. Ușor, ușor, am reușit să le aduc starea asta de bucurie de a se antrena și plăcerea golului aici la meci. Sper să o mențină pentru că Dinamo duce lipsa de rezultate iar încrederea nu vine decât din victorii.

Nemec a început antrenamentele cu mingea, Palic încă nu.

Raț se antrenează cu noi, momentan nu s-a luat nicio decizie, avem meciul asta cu Botoșani și vom vedea după cele două săptămâni ce decizie vom lua.

Nu am auzit nimic despre acest lucru dar domnul Negoiță este dispus să vândă clubul. Dacă cineva este interesat și vine cu o ofertă bună probabil va vinde.

Am slăbit vreo 2 kilograme, 2 kilograme și jumătate, e foarte greu. Dar vin cu plăcere în fiecare zi aici la Săftica lângă băieți.

Deocamdată nu poate să plece nimeni până la vară, ca să plece ei trebuie să joace bine aici, ne câștigăm un salariu de la Dinamo și doar pentru acest lucru trebuie să-ți respecți meseria.

Momentan n-am niciun semnal că ar fi jucători convocați dar sper să se întâmple acest lucru pentru că la nivel individual sunt jucători care pot face față la echipa națională.

Nu cred că sistemul contează foarte mult, ci ceea ce le transmiți jucătorilor, de a găsi cheia jucătorilor pentru a avea evoluții bune cum a avut Dinamo contra Mediașului.

Încerc să mă gândesc la meciul cu sâmbătă și după o să mă gândesc și la strategia din vară. Am mai primit referințe despre unii jucători care ar putea veni la Dinamo, e mult de muncă”, a declarat Florin Bratu.

-->
Previous VESTE BOMBĂ: Ei ar putea prelua Dinamo de la Negoiță!
Next Reacție oficială despre vânzarea clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *