Florin Bratu: ”Trebuie să arătăm a haită”


Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a vorbit după egalul cu Sepsi Sfântu Gheorghe despre ce are de gând să facă sezonul următor la Dinamo.

”Am terminat acest play-out cu capul sus, mă bucur că de când am fost adus am reușit să îmbin maturitatea cu tinerețea, am avut și timp la dispoziție, îndrăgesc această echipă, avem 29 de goluri înscrise, avem 11 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri.

Mulțumesc conducerii că au avut încredere în mine și m-au lăsat să-mi facă treaba. Noi vom încerca să jucăm, să creem o echipă competitivă, suntem ambițioși și alături de mine sper să-i port cât mai sus pentru că avem personal niște obiective pe care trebuie să le îndeplinim.

Am avut meci, nu știu dacă au mai vorbit cu cei din conducere, dacă este așa sunt foarte fericit. Penedo ne-a făcut cinste în acești doi ani la Dinamo, el este un portar care ne dă siguranță.

Eu am văzut penalty la Dan Nistor. Nu pot spune cu siguranță până nu voi vedea faza. Lipsa mizei, oboseala, au fost 45 de meciuri în toate competițiile, nu este ușor, sunt bucuros că am terminat acest play-out, ne-am creat ocazii, e un rezultat echitabil și terminăm cu capul sus.

În primul rând sunt bucuros că m-am făcut înțeles de jucători, că vedem un Dinamo ofensiv, dinamic, sezonul următor trebuie să arătăm a haită cum le spun eu și când vine cineva pe Ștefan cel Mare să vină să ne respecte”, a declarat Florin Bratu.

-->
Previous Sezon încheiat. Dinamo termină play-out-ul neînvinsă de șapte etape
Next Nistor, declarații FOARTE tari după ce a încheiat sezonul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *