Florin Bratu, declarații după prima VICTORIE ca antrenor la Dinamo


Florin Bratu este fericit în această seară. A reușit să obțină prima victorie din poziția ca antrenor la Dinamo după un meci în care ”câinii” au reușit să înscrie trei goluri.

”Acestea sunt meciurile complicate, în care trebuie să vezi dacă se pot motiva jucătorii, cu Steaua, cu Craiova, nu erau probleme, sunt fericit că nu am primit gol în această seară și să sperăm că va fi o descătușare, avem nevoie de rezultate ca să creștem ca echipă.

Gabi din punctul meu de vedere nu a avut o prestație foarte bună și astăzi mă gândeam să nu îl bag de la început pentru că mă aștept de la el mult mai mult. El poate mult mai mult pentru că el a venit aici ca să facă diferența, vreau să particip la revenirea lui în fotbalul mare.

După pauză Nistor a făcut un joc bun, am fost o echipă scurtă, am dus repede mingea în fața porții, mă bucur pentru Pesic că iată din poziția de atacant a reușit să înscrie, mă bucur pentru noi că am reușit să avem poftă la finalizare.

Gaz Metan este o echipă bună, un antrenor cu experiență, dar în această seară Dinamo a fost mai bună.

Îmi pare rău dacă s-a întâmplat asta cu suporterii, sper ușor, ușor să vină, știu că și ei sunt dezamăgiți dar dacă nu vom fi uniți va fi foarte greu pentru toată lumea. Dinamo are nevoie de suporteri”, a declarat Florin Bratu.

-->
Previous Robert Moldoveanu. ”Asta noi sperăm”
Next Alexandru David, declarații FOARTE TARI la Digisport

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *