Florin Bratu: ”Dacă el se simte bazat eu îi urez mult succes”


Antrenorul lui Dinamo a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre următoarele meciuri pe care echipa din Ștefan cel Mare le va juca, dar și despre națională, Under 19, bugetul echipei și faptul că Adrian Mutu este posibil să o preia pe Concordia Chiajna.

”Echipe care au nevoie de puncte și pe care noi le așteptăm ca o provocare. Nemec intră de astăzi în program cu echipa și vom vedea dacă va juca de la început sau pe parcurs, a avut o ruptură musculară, la echipa națională am văzut că a evoluat și ne așteptăm că va putea juca pentru noi în ultimele săptămâni.

Penedo a pierdut cu 6-0 împotriva Elveției și vedem și din punct de vedere a moralului cum se prezintă. Îl avem pe Muțiu, pe Brănescu, avem soluții.

E foarte complicat și parcă nu am înțeles nimic din ultimele 20 de minute ale meciului Under19. Ei au mai trecut prin aceste momente acum doi ani, când au pierdut în ultima secundă o calificare. Au arătat un fotbal plăcut, dar s-au bazat prea mult pe Mățan și Moruțan. Este o generație bună, care va da jucători de la echipe mari din Europa dar care din nou a eșuat. Era afectat Moldoveanu, dar îl trântim în zăpadă și o să-și revină.

E o evoluție din punct de vedere al atitudinii. Trebuie felicitați jucătorii echipei naționale, reușim să înscriem goluri, Cosmin Contra transmite din energia lui și să sperăm că se va cristaliza echipa.

Eu sunt antrenorul echipei și vreau să mă debarasez de acest subiect al vânzării. Nu sunt îngrijorat de bugetul echipei. Cred eu că pentru a ne bate la play-off o putem face cu acest buget.

Suntem o echipă odihnită, bine pregătită, toată lumea e recuperată, nu vom menaja pe nimeni, cine va merita va juca.

Vreau să-l vedem la treabă în curând pe Adrian Mutu. Eu am început de jos, nu am vrut să sar niște etape, am ajuns aici după 4 ani de antrenorat. Dacă el se simte bazat, îi urez mult succes.”, a declarat Florin Bratu la conferința de presă de la Săftica.

Citește și:

Thiess, supărat pe proiectul suporterilor. Ce spune despre vânzarea lui Dinamo

-->
Previous Thiess, supărat pe proiectul suporterilor. Ce spune despre vânzarea lui Dinamo
Next Mahlangu explică ce crede că ar trebui să se întâmple din vară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *