Florentin Petre vorbește despre disensiunile de la Dinamo: ”Oare Negoiță înțelege ceva?


Florentin Petre a discutat despre problemele de la Dinamo. Florin Prunea și Ionel Dănciulescu sunt foarte aproape să fie dați afară de Ionuț Negoiță. Dacă nu va reuși să-i dea afară în iarnă fără renumerații financiare, atunci îi va lăsa până în vară, dar nu le va prelungi contractele scadente atunci. Florentin Petre consideră însă că această mutare este o mare eroare.

”Din punctul meu de vedere, ar fi o imensă greșeală să-i dea afară, îi cunosc foarte bine pe Prunea și Dănciulescu, sunt doi oameni trup și suflet pentru echipă, dar nu mă miră nimic. Domnul Negoiță a făcut așa cu toți ceilalți oameni dedicați care au fost în conducere. Mă gândesc la cei doi ca fiind ultimii vinovați pentru problemele pe care le are echipa. Eu îi cunosc bine, am jucat alături de ei și sunt sigur că știu ce au de făcut și că își fac treaba cât pot de bine. Problemele sunt vechi, de ani de zile, iar eu eram sigur că aici se va ajunge.

Oare domnul Negoiță va înțelege ceva? Mă bucură însă forma sportivă prin care trece echipa, de când a venit Uhrin jocul arată altfel, rezultatele bune au început să apară. Echipa este foarte bine pregătită atât fizic, cât și tactic, iar acest lucru se vede. Rezultatele apar, echipa a urcat mult în clasament cu el la cârmă.

Îmi place foarte mult Nistor ca atitudine, se vede că este un lider adevărat în vestiar. Se luptă cu conducerea pentru colegii săi, lucru pe care îl făceam și eu când eram căpitan la Dinamo. Este foarte important într-o echipă să ai un om ca Nistor, un om care își strunește colegii, dar până la urmă aceste lucruri definesc un căpitan adevărat. Mulți dintre fotbaliștii străini nu știu ce înseamnă Dinamo, dar fiecare trage de el să facă partide cât mai bune. Atât timp cât Nistor se va implica în modul acesta, iar Dinamo va avea un vestiar puternic și unit, rezultatele vor apărea cu siguranță”, a declarat Florentin Petre pentru gsp.ro.

Citește și:

Un nou ”caz Bianca Andreescu”. Un puști de mare viitor, căpitan la Bayern + povestea lui

Previous Un fost antrenor dinamovist tocmai a fost dat afară
Next Dinamo se va duela cu un președinte care e dinamovist, dar nu i-a manageriat niciodată pe ”câini”: ”E un club mare”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *