Florentin Petre: „Vin și ajut cu drag”


Florentin Petre si fiul sau, Patrick.
Florentin Petre a recunoscut la ProSport Live că el a fost favorit pentru postul de antrenor la echipa secundă a „câinilor”. Acesta a rămas impresionat de faptul că Mulțescu a sărit din nou în ajutorul dinamoviștilor, în ciuda vârstei și a riscului la care acesta este supus din cauza pandemiei.

În plus, fostul mare jucător nu se aștepta ca Dinamo să se teamă atât de mult pentru evitarea retrogradării. Nu l-a uitat nici pe Pablo Cortacero și i-a lăudat pe fanii din Program DDB, care trag tare pentru a rezolva problemele mari ale clubului.

„Nu mă așteptam ca Dinamo să ajungă în situația de față. Între jucători nu există legătura de frăție, nici nu vreau să mă gândesc la ce se poate întâmpla. Nu credeam că se va întâmpla așa ceva cu clubul pe care îl iubesc. Se vede de la mare distanță cum suferă Gigi Mulțescu. Și-a riscat sănătatea ca să antreneze la Dinamo!

Dinamo a încăput unui om pe care nu a realizat nimic. Uitați-vă ce fac fanii din Program DDB, ei riscă tot. Fără ei, clubul nu mai exista de mult. Când termin treaba la Brăila, vin și ajut cu drag. Nu o să am nevoie de bani, doar strictul necesar ca să mă descurc”, a spus Florentin Petre, la ProSport Live.

Despre Patrick Petre: „Va veni și Patrick Petre la Dinamo dacă va fi sunat, cu siguranță nu este supărat. Tot acasă te întorci, dar trebuie să fii respectat și iubit, ca să faci performanță. El a ales mereu cu sufletul, mi-a zis că nu-l interesează alt club”, a declarat Petre pentru aceeași sursă.

Citește și:

Cum a ratat Rici Grigore un transfer în Serie A: ”Asta l-a blocat”

Previous Informații de ultimă oră despre implicarea lui Badea la Dinamo
Next Probleme mari în vestiar: ”O bombă neexplodată”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *