Florentin Petre s-a întors în fotbal, ca antrenor principal


Florentin Petre, acum în vârstă de 41 de ani, se întoarce în fotbalul românesc. ”Piticul” n-a stat prea mult departe de fotbal și este în fața unei mari provocări pe care vrea s-o ducă la bun sfârșit. Rămasă fără antrenorii portughezi Nuno Pedro și Sergio Silva, plecați între timp după ce n-au avut prea multe realizări, formația de ligă secundă Foresta Suceava și-a asigurat serviciile fostului dinamovist.

După ce a fost secundul lui Cornel Țălnar fie la FC Brașov, fie la Luceafărul Oradea, Florentin Petre a mai avut o singură experiență ca antrenor principal, la nivelul ligii a treia, la Dinamo II. Echipa din Suceava se află pe locul 19 în liga secundă după 13 etape, având doar un punct peste ”lanterna” Luceafărul Oradea. Foresta are două victorii. două remize și 9 eșecuri, plus un golaveraj dezastruos: 8-51!

”Am semnat pe un an cu Foresta și totul e în regulă. Am ca obiectiv evitarea retrogradării. Sunt antrenor primcipal, am venit să ajut și să fac tot posibilul să-i ajut pe copiii de la club cu tot ceea ce știu eu. Îmi doresc din tot sufletul să reușesc, să formez un grup care să facă performanțele pe care ni le dorim”, a declarat Petre senior pentru liga2.ro.

 

-->
Previous Borcea rămâne după gratii. Când va mai putea cere eliberarea condiționată
Next Candidat surpriză în locul lui Mutu pentru postul de director

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *