--> -->

Florentin Petre nu refuză FCSB: „Aș merge”


-->

Florentin Petre a reușit să o ducă pe Dunărea Brăila la barajul de promovare pentru liga a doua. Acesta va juca sâmbătă împotriva lui Oțelul Galați, un meci ce se anunță foarte important.

Înainte de acest baraj, Florentin Petre a comentat numirea lui Dinu Todoran în postura de antrenor principal la FCSB, și recunoaște că nu ar spune nici el nu, în ciuda trecutului dinamovist.

„Eu il cunosc foarte bine pe Dinu(n.r Todoran), de fapt din cauza lui m-am si lasat la Branesti. A fost colegul meu de camera cand am jucat acolo. A fost ultimul coleg de camera. Tot incerca, ma mai suna si Danciu: ‘Bai, lasa-te!’

Eu sunt incantat, merita. A muncit foarte mult, a facut scoala de antrenori la zi. Fiecare antrenor tanar probabil merita o sansa ca asta. Probabil ca dupa ce se va termina campionatul, mai ales acum la Liga 3 o sa stau si eu mai mult pe la Biserica si prin manastiri, ca poate-poate am noroc si eu.

De la FCSB? Sincer sa fiu, tinand cont de moment, tinand cont de profesionalism, de atitudine, de a antrena o echipa buna, as merge nu numai acolo, ci la orice echipa m-ar solicita. Trebuie sa ne gandim profesional, sa ne gandim si noi ca antrenori. Am fost jucator, mi-am respectat foarte mult datoria. Am respectat tot ceea ce au insemnat cluburile unde am jucat, dar stiti cum e, nu se stie ce se poate intampla in viata.

Sa nu uitam ca nea Gigi, intr-un moment greu al vietii mele, a fost printre putinii care m-a ajutat, salvandu-mi sanatatea acum multi ani. Eu fiind frumos crescut si educat, daca mi se va cere vreodata, voi face tot posibilul sa ajut”, a spus Florentin Petre pentru Digi Sport.

Citește și:

Ricardo Grigore: „Numai noi ştim”

-->
Previous Ricardo Grigore: „Numai noi ştim”
Next Cei 10 jucători care pleacă de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.