Florentin Petre: „Negoiță a fost influențat. El a salvat clubul”


Florentin Petre si fiul sau, Patrick.
Florentin Petre a reușit o performanță extraordinară cu echipa la care activează. Dacia Unirea Brăila a câștigat finala barajului de promovare împotriva Oțelului Galați și se pregătește acum de liga a doua. În ciuda problemelor financiare uriașe, fostul mare jucător al lui Dinamo a reușit o performanță extraordinară alături de fiul său, Patrick.

Acesta a intrat în direct la Digi Sport ceva mai devreme și a vorbit și despre echipa la care a performat atâția ani de zile. Petre îi consideră vinovați atât pe Cortacero, cât și pe Negoiță. În schimb, laudă tot ceea ce înseamnă în România programul DDB.

„Cum am spus de fiecare dată, felicit programul DDB pentru că au ținut clubul în viață, dar să vedem cum se descurcă de acum încolo. S-au descurcat”, a declarat Florentin Petre la Digi Sport.

Acesta a vorbit și despre mandatul lui Pablo Cortacero în Ștefan cel Mare:

„Nu ai cum să îi dai la un jucător de 37 de ani 400 de mii. Astea au fost făcute ca să facă rău. Hai, să îmi dai și mie … Omul ăsta nu avea cum să nu fie verificat (Pablo Cortacero – n.r.)”, a mai spus Petre.

Despre Ionuț Negoiță:

„Aș fi vrut să aibă o atitudine mai agresivă. Când am plecat de acolo, a fost mai agresiv din toate punctele de vedere. Când a fost despre binele clubului sau al istoriei, a lăsat-o un pic mai ușor.

Eu am avut posibilitatea de a sta de vorbă cu el, de mai multe ori (Ionuț Negoiță – n.r.). Omul ăsta a fost influențat de foarte multe ori. Dar să nu uităm că a salvat clubul”, a încheiat Florentin Petre.

Citește și:

Wave Resort Pomorie, exclusivist, luxos, dar accesibil. Se intră fără restricții de pe 27 mai în Bulgaria

-->
Previous Mario Nicolae: „Caut jucători”
Next Detalii despre viitorul lui Fabbrini la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *