Florentin Petre despre revenirea la Dinamo: ”Mă așteptam”


Florentin Petre a confirmat informația conform căreia el a fost favoritul celor din DDB pentru postul de antrenor al echipei secunde a lui Dinamo și deși își dorește să se întoarcă în Ștefan cel Mare, când a întrebat despre condiții lucrurile s-au împotmolit.

„Eu am alte obiective acum, vin cu drag pe viitor, așa i-am spus lui Iulian Matei (n.n. managerul centrului de juniori a lui Dinamo). Am un proiect la Brăila de doi ani, am trecut prin foarte multe greutăți. Am zis să mă bucur de aceste momente frumoase. Am condiții bune de masă și de hotel, dar ne antrenăm la 10 kilometri de Brăila. Acestea sunt condițiile la liga a treia, nu ne plângem. Încercăm să ajungem la baraj și apoi să promovăm.

Mă așteptam la mai mult de la ei, să fiu sunat de cei de la Dinamo și când a fost și bine, nu doar când este foarte grea și lumea refuză. Acum, mai vorbesc din când în când cu Țălnar. Dacă rămâneam împreună, altfel vorbeam despre Dinamo. M-am bucurat că s-au interesat de mine, iar când am început să întreb de condiții, a fost destul de greu de explicat”, a spus Florentin Petre, intrat prin telefon la ProSport Live.

Citește și:

Gigi Becali, reacție dură la adresa lui Raed Arafat: ”Ies când vreau. Cum să mă bagi în cușcă?”

-->
Previous Gigi Mulțescu, criticat din interior: "Mă așteptam"
Next Informații de ultimă oră despre implicarea lui Badea la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *