Florentin Petre: ”Asta îmi vine să le fac spaniolilor. Este dureros”


Florentin Petre este extrem de supărat din cauza situației de la clubul său de suflet, Dinamo. Deși este pe locul 1 cu Dacia Unirea Brăila în seria a 2-a din Liga a 3-a, fotbalistul care a jucat 12 ani în Ștefan cel Mare suferă pentru ”câini”.

”Dacă în două săptămâni nu se organizează și nu se fac lucrurile care s-au promis se poate întâmpla orice. Nu-mi vine să mă duc peste ei… Îmi vine să nu-i mai primesc în țară! Este dureros! Nu poți să-ți bați joc de o istorie. Nu poți să-ți bați joc de niște oameni… de niște legende. Este dureros.

Normal că aș risca să antrenez Dinamo. Aș veni să ajut, cu drag, fără nicio problemă… aș face orice, ca să meargă bine clubului. Fără bani și fără stabilitate, nu ai nicio șansă.

Cosmin Contra are perfectă dreptate! Când promiți ceva trebuie să te ții de cuvânt! Dacă nu i s-a adus toate lucrurile care i s-au promis este normal să ia o decizie. Mi-a plăcut foarte mult Dinamo în ultimele două jocuri. Nu știe nimeni ce este în curtea lor!”, a declarat Florentin Petre într-un interviu pentru Prosport.ro.

Citește și:

Gigi Mulțescu despre spanioli: ”Așa se purtau cu noi”

Previous Răzvan Burleanu, despre situația de la Dinamo: ”Să zicem că ne-am fi opus”
Next Șefii lui Dinamo, reacție după episodul Phonicia: ”Ambasada, Poliția”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *