Flavius Stoican, în pericol! Vezi ce s-a întâmplat


Fostul antrenor al dinamoviștilor, Flavius Stoican, e în pericol după ce nu a reușit decât o victorie, cu FC Voluntari, în ultimele șapte meciuri. El a fost învins astăzi și de CS U Craiova și presa sportivă scrie că ar putea fi demis din funcția de antrenor al CSM Iași. Practic, el nu a reușit să învingă în acest sezon decât pe Concordia Chiajna, Dinamo și ilfovenii lui Claudiu Niculescu.

„Greșelile ne costă! Nu trebuie să ne mulțumim că jucăm bine, trebuie să câștigăm și puncte. Mă deranjează faptul că sunt greșeli despre care discutăm constant, pentru că s-au mai repetat. Exersăm mult la antrenamente, dar greșelile se repetă, iar acest lucru mă deranjează. Mă îngrijorează că luăm goluri cu atâta ușurință. Golul doi primit a fost unul de amatori. Obiectivul nostru este să mergem în play-off, sper că îl putem atinge”, a declarat Flavius Stoican, la Look TV.

În urma victoriei din această seară, 2-1, CSU Craiova a acumulat 29 de puncte și o egalează pe FCSB în clasament. Iașiul e pe locul 10, cu 15 puncte. Nici Dinamo nu stă foarte bine. În acest moment este pe locul 8, cu 17 puncte.

CSM Poli Iași – CSU Craiova 1-2
Au marcat: Tiago Ferreira a.g. ’67 / Gustavo ’15, Băluță ’76
VIDEO

Echipele de start:

CSM Poli Iași: Kelava – Tiago de Almeida, M. Mihalache, Frăsinescu, A. Sin – Bădic, K. Qaka – Platini, Jo Santos Oliveira, Panțîru – An. Cristea (cp)
Rezerve: 
Koșelev, Ștefănescu, Moldovan, Vremea, Pedro Mendes, Moisi, Spătaru
Antrenor: Flavius Stoican

CSU Craiova: Calancea – Niko Datkovici, Kelici, Tiago Ferreira – Ivan Martici, Mateiu, H. Zlatinski, N. Bancu – Gustavo, Băluță, Burlacu
Rezerve: 
Mitrovic, Briceag, Screciu, Roman II, Popov, Dimitrov, Mihăilă
Antrenor: 
Devis Mangia

Citește și:

OFICIAL Când va da Nemec un răspuns „câinilor”

-->
Previous OFICIAL Când va da Nemec un răspuns "câinilor"
Next Refuzații lui Dinamo o duc bine la echipele actuale

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *