Flavius Stoican le-a pus gând rău ”câinilor”. Ce poreclă i-a găsit lui Dinamo


Flavius Stoican a luat un campionat cu Dinamo ca jucător și a antrenat formația din Ștefan cel Mare de două ori. În primul mandat a luat echipa de pe locul 12 și a dus-o pe locul 4, dar atunci nu au putut juca în Europa din cauza insolvenței. Acum o așteaptă cu brațele deschise pe Dinamo la Iași, unde vrea din nou să câștige.

„Așteptăm Dinamo cu mare interes, fiindcă oamenii de acolo au spus toată primăvara că Iașiul e singura formație ce nu merita în play-off. Întâlnim un brand, un colos, cu suporteri fanatici și senzaționali. Totuși, colosul suferă, trebuie să profităm. E un meci deschis oricărui rezultat, o să-i fac pe fotbaliștii Iașiului să zburde! O să fim pregătiți ca la carte, indiferent ce probleme de lot avem, indiferent cine va intra”, a declarat Stoican.

”Până acum câteva săptămâni, Florin era lăudat de dinamoviști, i s-a prelungit și contractul, totul era senzațional. Acum, după câteva nereușite, ar trebui ca lumea de la Dinamo să fie alături de antrenor. Cred că e nevoie de continuitate acolo. Dacă va fi demis după jocul cu noi? Nu cred, nu e problema mea”. Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

Citește și:

Dezvăluire făcută de Alexandru David referitoare la negocierile cu Grozav

-->
Previous Dezvăluire făcută de Alexandru David referitoare la negocierile cu Grozav
Next Cornel Dinu n-a ratat ocazia să-l ironizeze pe Bratu. Cu ce mare antrenor l-a comparat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *