Flavius Stoican, încântat de noul jucător


Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul lui Dinamo, a ținut să remarce evoluția mijlocașului Alin Buleică din amicalul cu Farul de sâmbătă, încheiat 2-2.

Titularizat de Stoican, Buleică a fost printre cei mai buni oameni ai „câinilor”, oferind assist-ul din care Dinamo a deschis scorul la Ovidiu. Evoluția de aseară îi determină pe șefi să-i ofere un contract fotbalistului de 30 de ani, despre care Stoican spune că are un „potențial enorm”.

„Cred în el, am crezut mereu și sunt convins că va demonstra ceea ce știe. Sunt mulți oameni care îl critică, dar contează ca el să nu pună la suflet și să fie atent doar la fotbal. Are un potențial enorm.

Colegii lui l-au primit cum trebuie. Dacă-l cheamă la Survivor, se duce în timpul liber. Până atunci, e la Dinamo!”, a declarat Flavius Stoican, la puțin timp după amicalul Farul – Dinamo 2-2.

Dacă nu va apărea un scurtcircuit, Alin Buleică va semna luni cu Dinamo. Fotbalistul de 30 de ani s-a despărțit în noiembrie 2021 de Viitorul Târgu Jiu, acolo unde l-a avut antrenor pe Flavius Stoican.

Alin Buleica (30 de ani, extremă dreapta) a oferit o pasă decisivă în amicalul Farul – Dinamo 2-2 și va rămâne sub comanda lui Flavius Stoican.

„Dinamo e un club mare, cu o istorie bogată și e o mândrie să fiu aici. Nu mă așteptam să mă oferteze Dinamo acum, dar viața îți oferă și lucruri la care nu te gândești. E o oportunitate pentru mine și cu siguranță voi face față.

Nu mi-e frică de presiune, este fotbal. Avem jucători buni, conducere bună, un staff tehnic bun și cu siguranță vom avea rezultate pozitive”, a mai spus Buleică.

Citește și:

Torje a dat drumul la antrenamente. Când revine la Dinamo

-->
Previous Transfer ratat pentru Dinamo
Next 2 jucători riscă să fie amendați

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.