Flavius Stoican îi răspunde lui Uhrin


-->
La interviurile de după meciul cu Sepsi, terminat 0-0, Dusan Uhrin s-a plâns de multiplele accidentări din lot, atacându-l indirect pe Flavius Stoican, pentru slabă pregătire fizică a jucătorilor.

La câteva zile distanță, Flavius Stoican a ținut să-i răspundă în GSP predecesorului său într-un mod elegant

Flavius Stoican: „Există o eleganță a sufletului”

„În momentul în care am semnat cu Dinamo, eram conștient de situația critică în care se afla echipa, dar am pus pe primul plan interesele imediate ale clubului. Trecând peste lipsuri și peste probleme.

Nu mi s-a părut niciodată corect și nici fair-play să comentez activitatea antrenorilor care au fost la echipă înaintea mea. De asemenea, nu am să vorbesc niciodată despre fosta echipă, despre foștii jucători sau conducători. Nu te duci într-o casă, iar, apoi, la plecare te apuci să vorbești negativ despre asta! Nu este nici frumos, nici constructiv. Nu-mi plac polemicile și nici scandalurile.

Ar trebui să fim mai responsabili și mai echilibrați, toți cei care facem parte din lumea fotbalului”, a reacționat Stoican pentru Gazeta Sporturilor.

„Tocmai am văzut un citat pe internet, scris de Dacian Nemeș, nu-l cunosc, nu știu cui îi aparține, dar mă regăsesc în el: «Există o eleganţă a sufletului care nu se învaţă şi nici nu o înţelegi cu uşurinţă. Doar o ai. Atât!»”.

Ce a declarat Uhrin după Dinamo-Sepsi

„Nu pot să rămân fără jucători, trebuie să avem și o structură clară a clubului. Sunt lucruri importante pentru mine, pe care mi le doresc. Trebuie să simt că și clubul vrea să facă ceva. Aproape toți prietenii din România, din lumea fotbalului în general, mi-au spus că sunt nebun că am acceptat să vin aici. Am venit pentru fani.

Altfel, în mod normal, n-aș fi venit. Pentru ce să vin?! Anul trecut, am antrenat pe gratis. Apar probleme, pentru că jucătorii nu sunt bine pregătiți fizic”.

Citește și:

Ce poți vizita în Pomorie și în împrejurimi

Previous Dănuț Lupu: "Uhrin, lipsit de caracter"
Next Dinamoviștii convocați la loturile naționale

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *