--> -->

Flavius Stoican: ”Fără nu putem face minuni”


-->

Flavius Stoican a vorbit după meciul cu Gaz Metan Mediaș despre această victorie importantă pentru Dinamo care apropie formația din Ștefan cel Mare de locurile de baraj. ”Câinii” s-au apropiat la 6 puncte de Gaz Metan și urmează meciul cu Rapid de pe Național Arena.

Stoican: ”Fără muncă și sacrificii nu putem face minuni”

”Trei puncte importante, mă bucur că Bordușanu a marcat și el gol, atât de fericit, mă bucur că Torje a reușit să marcheze o dublă, am văzut la Matei dorință, trebuie să fim atenți și să nu cedăm. Trebuie să fim foarte, foarte atenți cu Rapid.

Au avut și ei momente bune de joc, nu a fost chiar atât de ușor cum o arată scorul. Am avut și o discuție cu ei la 2-0 la pauză să nu facem vreun cadou și să nu intrăm iar în criză. Aveam nevoie de o victorie, de goluri, dar nu trebuie să ne luăm nasul la purtare. Am suferit mult de-a lungul timpului pe nereușitele noastre. Am scos la UTA în 9 oameni un punct de încredere. Fără sacrificiu și fără muncă nu putem face minuni.

”Tot timpul am făcut partide mari pe Național Arena”

Atâta timp cât noi suntem conectați, jucând pe Arena Națională, tot timpul am făcut partide mari. Jucătorii vor fi artizanii dacă reușim salvarea de la retrogradare. Noi nu suntem o echipă care joacă singură, trebuie să muncim mult mai mult ca să ne salvăm. Dar suntem pe un drum bun. Facem tot ce este posibil cu toții ca să salvăm Dinamo de la retrogradare.

Cu siguranță că atâta timp cât există concurență crește și valoarea individuală. Trebuie ca fiecare când intră pe teren să aibă performanțe și individuale. Mă bucur pentru cei care au marcat, sunt convins că vor fi și alții.

Ar trebui să găsim o soluție, oameni descumpăniți, dezamăgiți și jucătorii care au venit la noi au suferit mult, tristețe mare pe care au avut în comunicarea cu mine”, a declarat Flavius Stoican după meci.

Citește și:

Top 10 obiective turistice Vrancea

Previous Concluziile lui Gabriel Torje după meci
Next Ce au declarat Mirko și Grădinaru la interviu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *