Dinamo Under 17 joacă finala Cupei României vineri la Voluntari


Dinamo are niște grupe de juniori formidabile. Iar rezultatele confirmă acest fapt. Echipa Under 17 are nevoie de fani într-una dintre cele mai importante partide pe care o va disputa în acest sezon. Ei vor juca vineri finala Cupei României, cu Miercurea Ciuc, pe stadionul din Voluntari, de la ora 11:00.

Viitorul lui Dinamo merită susținerea suporterilor. Mai ales după ce sâmbăta trecută Dinamo Under 17 a învins cu 2-1 pe Ardealul Cluj și va bifa o nouă finală în Liga Elitelor la această vârstă, pe 2 iunie, la Buftea, cu CS U Craiova.

Formația pregătită de Florin Bucuroaia în meciul trecut:

Fara – Stancu, Oltai, Jafer, Demici – Petreuș, Mitracu – Brocea, Măgureanu, Longer – Răducan. Au mai jucat Crețu, Lazăr, Ionescu și Zamfir.

”Suntem 100% concentrați și vom trata acest meci cu maximă seriozitate și datorită importanței lui dar și pentru că prefațează finala campionatului. Avem nevoie de voi, fanii lui Dinamo, în aceste două partide extrem de importante pe care le vom juca. Sperăm să avem susținerea voastră și vă promitem că vom face totul să nu vă dezamăgim”, a declarat căpitanul echipei Under 17 a lui Dinamo, Alin Demici.

Citește și:

Propuneri pentru noi contracte pentru doi jucători importanți. Ce șanse sunt

-->
Previous Nicolae Badea dă vina pe CS Dinamo că nu se face stadionul
Next Decizie importantă luată astăzi de LPF

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *