Filip, scos din lot de Dusan Uhrin?


-->
UPDATE 22:00 – Conform doarromania.ro, nimeni de la club nu a confirmat informația, mai mult Dusan Uhrin a transmis că nu este nimic adevărat! Fundașul stânga s-a antrenat azi cu prima echipă, de văzut dacă va intra ca titular, așa cum s-a întâmplat și în prima manșă. Oficialii roș-albilor susțin că nu a existat nicio intenție în acest sens, ca Steliano Filip să fie în afara lotului!

Dusan Uhrin a luat o decizie drastică înainte de returul dintre Dinamo şi U Cluj. FANATIK a aflat că antrenorul l-a scos din lot pe Steliano Filip, unul dintre jucătorii care au purtat banderola de căpitan.

Dinamo se pregăteşte pentru cel mai important meci al sezonului, returul barajului cu U Cluj. “Câinii” trebuie să întoarcă scorul de 0-2 din tur pentru a evita o ruşine istorică. Iar antrenorul “câinilor”, a luat o decizie drastică pentru meciul de duminică.

După ce a făcut analiza meciului tur, Dusan Uhrin se gâ

ndeşte să lase în afara lotului un alt nume greu de la Dinamo. Însă, tehnicianul este nehotărât şi va lua o decizie în acest sens în cursul zilei de sâmbătă.

Steliano Filip a avut evoluţii inconstante în actuala stagiune. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a intrat în contre cu fanii alb-roşiilor, care îi reproşeau evoluţiile slabe în actualul sezon şi chiar a insistat să plece în iarnă.

Fotbalistul a primit o ofertă din Ungaria, cu condiţia de a pleca fără obligaţii de la Dinamo. Astfel, Steliano Filip a încercat să îi convingă pe oficiali să îl lase liber de contract şi chiar a refuzat să intre pe teren.

Şefii s-au ţinut tare şi nu l-au lăsat liber pe Steliano Filip, iar după încheierea perioadei de mercato, fotbalistul a revenit la sentimente mai bune, acceptând să ajute echipa să se salveze de la retrogradare.

Însă, unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti din lotul lui Dinamo nu va fi pe teren în meciul sezonului. Dusan Uhrin a hotărât să nu îl ia în lot pe fundaşul stânga, cel care a purtat şi banderola în acest sezon.

Citește și:

Candidează Mircea Geoană în 2024? ”Nu mă mai duc pe fentă, sunt vaccinat”

Previous Dinamo a chemat preotul înainte de retur
Next Sfaturile PCH pentru suporteri: „E important”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *