Filip: „Nu mai accept să fiu luat la mișto”


Steliano Filip a revenit în această dimineață la antrenamentele formației, însă, totodată, și-a depus memoriu ca să devină liber și să-și primească restanțele financiare, care, momentan, sunt de 23.000 de euro.

„Da, mi-am depus memoriu, anunțasem încă din ziua precedentă că vom ajunge la așa ceva. Asta e, viața merge înainte! Eu merg și la antrenamente, aștept acum să vedem ce va mai fi”, a precizat Steliano pentru GSP.ro.

„Da, e adevărat. Am depus memoriu. Nu mai accept să fiu luat la mișto. Am copil de crescut! Nici nu mă lasă să plec, nici nu-mi dă banii!”, a dezvăluit Filip, în exclusivitate pentru Prosport.

Ce declare Filip ieri

„Am vrut tot binele lui Dinamo și am făcut tot ce a depins omenește de mine să fac în interesul clubului. OK, nu s-a putut sau nu s-a vrut, atunci vin la Dinamo la pregătiri, dar trebuie să mă plătească! Suma din restanțe o să tot crească.

Să-mi dea banii in continuare, voi depune memoriu, nu am altă variantă. Eu înțeleg că am salariu mare, dar dacă nu vor sa mă lase sa plec liber, ce să fac?! Renunțam la toți banii din urmă! Aveam o înțelegere cu Răzvan Zăvăleanu pentru Liga 1, de a continua, care a căzut după dubla cu U Cluj”

Să nu uite că au să-mi dea bani, apoi sa ma plătească în continuare. Eu renunțam la toți banii, deși toți jucătorii care mai aveau sau au contract cu Dinamo primesc banii, în decembrie sau cand s-au înțeles.

Acum, daca mă prezint la antrenamente, nicio problemă, asta o să fac, dar vreau banii ce apar în contract.” –  Steliano Filip, Dinamo

Citește și:

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Monicăi Anghel: ”O zonă de vis”

Previous Fuziunea dintre FC Dinamo și CS Dinamo prinde contur
Next Ricardo Grigore: „Nu accept să rămân”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *