Filip Mrzljak, primele declarații ca jucător al lui Dinamo


Dinamo a ajuns astăzi la un acord cu Filip Mrzljak, fostul căpitan al Astrei Giurgiu. Croatul a vorbit la plecarea din București despre acest transfer. Închizătorul este așteptat în această seară la Marbella.

„Acum 2 ani, înainte să vin la Astra, nu am fost de acord cu oferta financiară de la Dinamo şi am luat decizia să nu plec acolo. E un club mare. Mi-e greu să plec din România. E frumos. Şi Bucureştiul e oraş frumos. Mentalitatea e mai relaxată, lumea e mai deschisă, mai frumos. Mâncarea e OK, şi fetele la fel

România mi-a dat o şansă în fotbal. Şi eu sunt foarte fericit cu asta şi nu am fost în situaţie bună cu cariera mea înainte să vin aici şi pot să spun că România m-a pus pe picioare. Am multe momente, chiar foarte multe în care mă sit român. Şi eu sunt străin, dar am învăţat limba română, se schimbă mulţi jucători străini în România, vin, pleacă, nimeni nu stă aşa mult. Şi după un timp eu sunt mai mult cu românii decât cu străinii şi când vine un străin şi eu mă uit la el ca la un străin care a venit, dar după îmi vine în cap că şi eu sunt ca el. Dar stau mai mult cu românii”, a declarat Filip Mrzljak pentru Telekom Sport.

Citește și:

Un jucător vrea să cumpere Dinamo: ”M-aș bate an de an la titlu”

-->
Previous 10 transferuri pentru ”câini”. Cum îl caracterizează Neagoe pe ultimul
Next Un jucător vrea să cumpere Dinamo: ”M-aș bate an de an la titlu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *