Filip Mrzljak anunță dacă va prelungi cu Dinamo: ”De asta depinde” Mesaj războinic pentru Edi Iordănescu


Filip Mrzljak a explicat astăzi într-o conferință de presă de ce depinde ca el să prelungească contractul cu Dinamo și i-a trimis un mesaj războinic lui Edi Iordănescu, care trebuie să învingă echipa din Ștefan cel Mare ca să intre în play-off.

-Mai sunteți euforici după derby?

Nu. Dar suntem bine, ne pregătim acum pentru următorul meci. Se decide cine merge în play-off 36 de etape, noi o să intrăm pe teren ca să câștigăm, așa cum ar trebui să fie normal. Acolo mereu e greu, va fi un meci dificil, dar noi vrem să luăm cele trei puncte și să menținem ritmul bun de după derby. Din păcate nu am reușit până acum și nu avem destule puncte să intrăm în play-off, dar și play-out-ul o să fie greu.

-Cum a fost săptămâna asta după derby?

Un meci nu ridică prea mult moralul. Ok, a fost derby, a fost foarte frumos, atmosfera a fost perfectă, am câștigat, dar a trecut. O zi, două, ești euforic, dar după trebuie să mergi înapoi la muncă.

-De ce crezi că nu ați reușit să intrați în play-off?

Au fost niște situații la începutul campionatului, cu tot ce s-a întâmplat, mulți jucători au venit târziu și acum în iarnă toți am făcut pregătire bună și am intrat altfel. S-a văzut după primul joc, apoi cu Voluntari nu a ieșit așa cum am vrut noi, dar am jucat mai bine, asta contează foarte mult. Înainte s-au întâmplat prea multe lucruri care ne-au scos din play-off. Așa gândesc eu și cred că am dreptate.

-Îl știi bine pe Edi Iordănescu, cum este el ca antrenor?

Da, am lucrat cu el la două echipe, el este un antrenor foarte bun, cu focus 24 de ore, are numai fotbal în cap și normal că înseamnă foarte mult pentru el să intre cu Gaz Metan în play-off, dar dacă mă bate pe mine, intră, dacă nu bate, nu intră. Dacă vrea să se bată cu cele mai bune echipe trebuie să ne bată și pe noi și sigur că n-o să-i fie ușor! Noi am ieșit după derby foarte motivați, cu o stare foarte bună și cred că o să batem noi. Vrem să arătăm și noi că putem să batem mai mult decât un meci. Nu trebuie să avem victorie-înfrângere, victorie-înfrângere. O să arătăm duminică că putem.

-Dacă n-ai fi fotbalist la Dinamo cine ai vrea să intre în play-off? Edi sau Astra?

Nu vreau să comentez asta.

-Care sunt obiectivele lui Dinamo în play-out?

Să batem pe oricine. Să învingem pe toți. Mai avem Cupa, să prindem Europa! Și dacă jucăm acolo bine și câștigăm Cupa, sezonul nu va fi atât de rău. Nici eu nu sunt fericit că nu am reușit să îndeplinim obiectivul echipei și nici al meu, mereu am fost în play-off, am venit aici să fac performanță, dar nu am reușit. Noi însă nu renunțăm. Avem șansa să luăm Cupa și vom face totul pentru asta.

-Ai răbdare și la anul să intri în play-off?

Asta nu depinde de mine. Eu încerc să dau totul pe teren și să arat că sunt destul de motivat și fericit să port tricoul asta pe mine, în rest, ține de conducere dacă mă mai vor sau nu. Am un contract pe care ei îl pot prelungi dacă vor.

-Ai văzut meciul CFR-ului?

Nu, doar golurile. Mă bucur foarte mult pentru CFR că a reușit să scoată un rezultat pozitiv cu o echipă așa mare cum e Sevilla.

-V-ați speriat la accidentarea lui Perovic?

Sigur că nu a fost frumos, la început eu nici nu am observat că el e jos, după mi-a fost frică, dar l-am văzut și acum cum râde și e totul bine. E frumușel.

Citește și:

A obținut cetățenia și poate debuta în naționala României chiar în Islanda!

-->
Previous Planuri mari în Ștefan cel Mare: ”Salvăm sezonul”
Next Dusan Uhrin, detalii despre echipă. Probleme mari în atac

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *