--> -->

Filip apărat de un fost jucător din Liga 1


-->
Subiectul despre burgeri adus în discuție de Mircea Rednic pare să nu se fi încheiat. Dorind să dovedească faptul că unii jucători aveau kilograme în plus și nu aveau o dietă corectă, Mircea Rednic a povestit un episod petrecut lunile trecute, atunci când Dinamo s-a deplasat la Mediaș, pentru a juca cu Gaz Metan. Ardelenii i-au învins atunci pe „câini” cu scorul de 2-1, grație celor 2 goluri de generic reușite de Ronaldo Deaconu.

Ce declara Rednic în urmă cu 2 săptămâni

„80% dintre jucători erau grași. După conferință, la meciul cu Gaz Metan, jucătorii mâncau burgeri. Trei sferturi din echipă. Cine a luat comanda? Filip. E corect să decizi soarta lui Rednic și Stoican?”, a spus Rednic la Digi Sport.

Steliano Filip, apărat de Eric De Oliveira

„Nu vreau să fiu răutăcios, să mă bag. Rednic este prea mare în România, Filip este un jucător mare pentru Dinamo. Părerea mea este că nu are niciun sens această discuție. Nici nu a fost din partea lui Filip (n.r. comanda). Nu vreau să spun cine, dar nu a fost Filip. Au cerut să fac burgeri, pentru că am jucat cu unii dintre ei. A fost cu o zi înainte de meci, nu cu câteva ore înainte de meci. Mie mi se pare o chestie normală. Dacă merg eu la București și Filip are un restaurant și sunt liber a doua zi, l-aș susține pe colegul meu. Mie mi s-a părut OK. Nu au fost singurii. S-a comandat pentru după meci”, a povestit brazilianul, la Look Sport.

Leo Grozavu i-a dat și el dreptate fostului jucător

„Până la un punct și eu sunt de acord cu ce spune Eric. Îl cunoșteau, au o relație au comandat pentru el. Până la urmă nu cred că de la un burger nu mai pot să joc fotbal. E adevărat că dacă ar fi să fim profesioniști ca Barcelona, unde fiecare are meniul lui făcut de nutriționiști… Dar noi nu suntem acolo. Ce spune Eric este foarte normal”.

Citește și:

START pentru Cîrstea și Halep în turneul de la Miami! Cote Maxime, Streaming LIVE și oferte speciale pe Betano

-->
Previous Filip dorit de o altă echipă din Liga 1
Next Veste pentru Dinamo: noi depunctări în Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.