Figura de stil a săptămânii: ”Fără el, Dinamo e ca un cal fără cap!”


Dinamo a început să aibă rezultate pozitive. Exceptând eșecul cu FC Botoșani (1-2) care a năruit toate șansele la play-off, ”câinii” au avut un 2019 în regulă. Iar play-out-ul poate fi folosit ca un antrenament pentru sezonul viitor, nu cum a fost în 2018.

Pe lângă Rednic, mai există un dinamovist care reprezintă o garanție pentru un 2020 de succes. El se numește Dan Nistor, căpitanul ”câinilor”. Și fostele glorii ale clubului cred în decarul formației! „Fără Nistor, Dinamo ar fi ca un cal fără cap. E un jucător care aleargă foarte mult, un jucător determinant pentru Dinamo. Nu că e prietenul meu şi îl laud, dar toată lumea spune că Dinamo fără Nistor ar fi cam o echipă fără cap”, a comentat Dănuț Lupu.

Pe lângă afirmația amuzantă până la urmă, fostul mijlocaș de talent al roș-albilor a mai precizat: ”Ştie toată lumea conflictul pe care l-a avut Dan cu Contra la Dinamo. E greu să ajungă la echipa naţională. De-a lungul anilor au fost foarte mulţi jucători care meritau la echipa naţională şi n-au ajuns. Din diferite motive, chiar şi eu poate…şi Craioveanu. Am fost mulţi, dar nu mai contează”.

Citește și:

Ofertă din Rusia pentru unul dintre cei mai buni jucători. Ce răspuns a dat Dinamo

-->
Previous Gabi Tamaș are propriul lui război în Israel. I-a dat peste nas unui adversar
Next Rednic trece la treabă în ce privește stadionul: ”Asta o să fac EU”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *