Felipe Nascimento, despre meciul cu fosta sa echipă


Mijlocașul lui Dinamo, Felipe Nascimento, a vorbit despre partida cu CFR Cluj, extrem de importantă pentru Dinamo în lupta pentru play-off-ul Ligii 1 dar și despre relația pe care o are cu oamenii de la fosta sa echipă.

”Cred că trebuie să ne uităm sus, este important să ne gândim la play-off. Suntem uniți să jucăm bine, să ne antrenăm bine și înainte de meci, importante sunt aceste lucruri. Sincer, nu cred că vor fi probleme, suntem pregătiți să câștigăm următoarele meciuri. Nu am vorbit cu nimeni de la CFR, nu am vorbit cu Negoiță perioada asta. Putem învinge pe CFR, va fi un meci greu, dar dacă facem o partidă bună, vom fi concentrați și o să dăm totul pe teren, putem face asta. CFR are nevoie de victorie, noi la fel. Sperăm să prindem play-off-ul, câștigăm mâine și vom fi acolo.

La meciul de la Cluj, a fost un meci bun al nostru, dar acum situația e diferită, nu e același antrenor, cred că CFR e o echipă mai liniștită și asta poate face diferența. Noi avem nevoie de trei puncte. Pentru CFR e bun și egal, asta poate fi important”, a declarat Felipe Nascimento.

 

-->
Previous Ce poreclă are Bokila. Ce spune despre meciul cu fosta sa echipă
Next EXCLUSIV Cum o duce fostul căpitan al ”câinilor” în Belgia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *