--> -->

Federația ia atitudine în cazul petrecăreților. Ce vor face Contra și Mutu


-->
Federația nu rămâne impasibilă după scandalul de la Dinamo. Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a comentat scandalul bahic în care mai mulţi jucători dinamovişti au fost implicaţi săptămâna trecută, când au petrecut cu alcool înaintea meciului din Cupă cu Aerostar Bacău.

„Am vorbit cu Mutu şi Contra să-i chemăm să avem o discuţie. Vreau să-i întreb, să descopăr ce e în capul lor. Ce vor să facă ei în continuare? Nu se poate juca fotbal aşa în continuare!

Nu e în regulă, oamenii ăstia trebuie recuperaţi cumva! E responsabilitatea mea să încerc să recuperez jucătorii pentru echipa naţională. Nu se poate aşa ceva, trebuie să intervenim să vedem ce se întâmplă”, a declarat Stoichiţă, la Pro X.

Steliano Filip, Sergiu Hanca, Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea şi Vlad Costache sunt jucătorii implicaţi în scandalul de la Piatra Neamţ. Filip şi Hanca fac parte din circuitul echipei naţionale, în timp ce Nedelcearu şi Costache sunt constant prezenţi la acţiunile echipei de tineret .

Citește și:

ARE ZILELE NUMĂRATE Cine are șanse mari să vină în locul lui Miriuță

Previous Miriuță a întors-o ca la Ploiești. Ce a declarat în această seară
Next ARE ZILELE NUMĂRATE Cine are șanse mari să vină în locul lui Miriuță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *