FCSB se teme de Dinamo


Dinamo s-a întărit serios înainte de derby-ul cu FCSB, reușind să aducă 4 jucători după ridicarea interdicției la transferuri. În acest context, Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul roș-albaștrilor, admite că partida va fi dificilă.

„Suntem obligați de moment să monitorizăm ce se întâmplă la Dinamo. Au adus unii jucători destul de experimentați care au arătat lucruri bune, alții care revin la Dinamo. Este un lucru benefic pentru Dinamo că a reușit să deblocheze această situație. Cu siguranță ar fi fost mai ușor dacă îi găseam așa cum erau până acum, nu prea aveau soluții, dar asta nu schimbă datele problemei.

Avem nevoie de cele 3 puncte pentru a debloca situația, să ne recâștigăm încrederea, entuziasmul. E adevărat că va fi o provocare mai mare să pregătim jocul, va fi foarte greu să anticipăm, nu știm foarte bine cine este pregătit, cine nu, cine poate să apară de la început sau pe parcurs, dacă jucătorii sunt la nivel cu pregătirea.

Cred că va fi foarte important să ne recuperăm jucătorii care vin, avem 9 jucători plecați la loturile naționale”, a declarat antrenorul lui FCSB la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Nica va juca 100% cu FCSB. Torje și Matei nu știu dacă vor fi titulari. Nu știu ce a făcut Matei în ultima vreme, dacă s-a antrenat sau nu. Oricum, e bine că au venit.

– Ionel Dănciulescu, ex-atacant Dinamo, la „Fotbal Club”

Cum ar putea arăta Dinamo: Eșanu (ILIEV) – NICA, R. POPA, Giafer, A. Radu – C. MATEI, Al. Răuță, St. Filip – TORJE (A. Bani), IVANOVSKI, D. Sorescu

Citește și:

Veste tristă: a murit o legendă a sportului românesc, Ivan Patzaichin

-->
Previous Dinamo țintește un atacant italian
Next Sportul mondial este de astăzi mai sărac - Ivan Patzaichin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *