FCSB atacă Dinamo după declarația lui Filip


-->
FCSB iese la atac după ce Steliano Filip a spus că își dorește ca formația CFR Cluj să câștige titlul în Liga 1 anul acesta. Roș-albaștrii se gândesc la anumite jocuri de culise pe care dinamoviștii le-ar putea face pentru ca formația din Gruia să câștige campionatul.

”Dacă până acum am vrut să fiu diplomat, datorită relației bune pe care o am cu domnul Negoiță sau cu Miriuță, după ce am auzit și văzut declarația lui Steliano Filip, care a spus că-și dorește ca CFR Cluj să ia campionatul, îmi doresc ca Dinamo să nu intre în play-off! Prea mulți de la Dinamo doresc asta. Chiar dacă Steliano a plecat la Hajduk Split, el tot de la ei provine. Prea mulți doresc acum ca CFR să ia titulul. Gata!

L-am auzit pe Mihai Stoica care-și dorește pe Dinamo în play-off, l-am auzit și pe patron care a spus recent la fel, deși la început a avut altă opțiune, dar acum este prea mult. Și în afară de Steliano, au spus-o și alții.

Sigur, mă pot gândi la multe. Să dai bani pe Nistor și să-l dai gratis înapoi…. Este o mutare care îți pune niște semne de întrebare”, a mai spus Helmuth Duckadam, la Digi Sport.

Previous Ultima ironie a dinamoviștilor. Ce a pățit un oficial de la FCSB.
Next Dinamo a mai vândut un titular. Cât a primit în contul acestuia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *