FC Hermannstadt are drept de promovare


Obișnuită cu gândul că va prinde barajul, căci Gaz Metan și Clinceni nu o vor mai putea ajunge din spate, Dinamo face calcule pentru a-și afla adversara din dubla manșă, atât de importantă pentru viitorul acestui club.

Cel mai probabil, Dinamo va juca cu locul 3 din Liga 2, iar cele mai mari șanse să ocupe această poziție le au U Cluj sau FC Hermannstadt. Una dintre ele va promova direct, de pe locul 2, iar cealaltă ar putea da baraj cu Dinamo.

Ieri, FC Hermannstadt a primit o veste extraordinară din partea Tribunalului Sibiu: planul de reorganizare al clubului a fost aprobat! Astfel, echipa antrenată de Marius Măldărășanu îndeplinește cerințele pentru obținerea licenței de Liga 1 și poate promova.

O veste nu tocmai plăcută pentru dinamoviști, echipă din Ardeal fiind o echipă suficient de puternică pentru a încurca orice echipă din play-out-ul Ligii 1.

„Admite cererea formulată administrator judiciar al debitorului Asociaţia de Fotbal Club Hermannstadt Sibiu – practician în insolvenţă Ideal Insolv SPRL prin Marcu Maniu. În baza art. 139 alin.1, lit. C din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenirea insolvenţei şi de insolvenţă, confirmă planul de reorganizare al debitorului propus de către practicianul în insolvenţă Ideal Insolv SPRL prin Marcu Maniu.

În conformitate cu dispoziţiile art.140 coroborat cu art.56 lit. d şi art. 58 alin.1 lit. e din Legea nr.85/2014, când sentinţa care confirmă un plan intră în vigoare, activitatea debitorului este reorganizată în mod corespunzător, conform acestuia, de către administratorul special Raica Dan şi sub supravegherea administratorului judiciar. Executorie”. – decizia dată de tribunalul Sibiu

Ce spunea Dani Coman pe 7 martie

O să vedeți cu toții că planul de reorganizare se va aproba fără probleme. Contestații vor mai fi, dar așa se întâmplă la orice societate care intră în insolvență.
Nu vor fi niciun fel de probleme. O să vedeți că planul se va aproba, licența se va lua, ne-am luat toate măsurile de siguranță. Singură problemă va fi pe cale sportivă, să promovăm noi. Dacă noi vom promova, în rest nu vor fi probleme. Eu vă spun că nu am niciun fel de emoții. Am disuctat astăzi cu avocații, cu toată lumea, nu avem niciun fel de emoții.
O să vedeți că miercuri vom trece planul de reorganizare și se va aplica. O să vedeți că nu vor fi probleme

La FC Hermannstadt nu sunt probleme cu salariile. E cea mai bună perioadă din ultimii ani la echipă, deci nu sunt probleme”, spunea președintele clubului FC Hermannstadt, la PlaySport LIVE.

Citește și:

Polonia: ”Putin spre Varșovia, București”

Previous Veste ȘOC la miezul nopții
Next Prima reacție a lui Bonetti

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *