FC Argeș vrea să transfere de la Dinamo


După ce a pierdut barajul de menținere în Liga 1 în fața celor de la U Cluj, Dinamo a început să se destrame. Gabriel Torje a semnat cu Farul Constanța, iar Cosmin Matei a plecat la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Ahmed Bani, mijlocașul în vârstă de 19 ani al lui Dinamo, este dorit de către FC Argeș.

Nici tinerii crescuți de către Dinamo nu mai rezistă în „Ștefan cel Mare”.

Potrivit surselor ProSport, Ahmed Bani este dorit la FC Argeș, echipă care a încheiat sezonul pe locul 6 în clasamentul Ligii 1, ultimul din play-off.

Jean Vlădoiu, președintele echipei FC Argeș, ar fi cel care a pus ochii pe tânărul fotbalist al lui Dinamo. Totuși, Ahmed Bani mai are contract cu Dinamo până în vara anului 2025.

Salariu mic pentru Bani

În urmă cu doi ani, Gabi Răduță, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori al lui Dinamo, dezvăluia că Ahmed Bani avea un salariu lunar de doar 1.000 de lei.

„Eu tot îi spuneam (n.r. șefului de scouting de la Dinamo) de Ahmed Bani și au spus că nu e jucător să joace vreodată la nivel de Liga 1. Șeful de la scouting a spus că Ahmed Bani nu e de Liga 1. Când era la juniori eu îl forțam la doi ani mai sus. Nimeni nu i-a dat nicio șansă, au râs de mine că îl forțam. Era un copil care nu avea o talie foarte bună, dar acum s-a înălțat și are mai multă forță. El poate face diferența, la fel ca Pitu de la Viitorul. Are viteză, tehnică, lovire foarte bună, niște calități extraordinare. Nu e greu să vezi un copil d-ăsta.. Iorga a zis și de Costache, care e la CFR și joacă pe 12.000 de euro pe lună. Cu Ahmed a fost greu. A trebuit să merg să vorbesc cu antrenorii, conducătorii, iar acum văd că este copilul în care Dinamo își pune bazele în el.

Gigi Mulțescu l-a luat la echipa mare pe Bani, îl place foarte mult. Eu l-am lăsat cu 1.000 de lei pe lună la Dinamo, dar nu știu cât are acum. Eu așa știu. Poate lucrurile s-au schimbat între timp. Poate i-au mai pus 500 de lei, nu știu. Copilul oricum nu s-a uitat niciodată la bani, nu a pus presiune să i se mărească contractul. A fost focusat ca să joace la Dinamo”, a spus Gabi Răduță, la ProSport Live, în urmă cu doi ani.

Previous O nouă datorie pentru Dinamo
Next Ce urmează la Dinamo în perioada următoare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *