Fără primă specială dar motivați. Cum a pregătit Contra finala Cupei Ligii


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a vorbit aseară într-o conferință de presă despre importanța partidei cu ASC Poli Timșoara, care se va disputa astăzi, de la 20:00, pe Național Arena. Meciul se joacă cu un trofeu pe masă, Cupa Ligii.

”Nu există nicio primă specială, doar că ridicăm un trofeu deasupra capului. Meritul e al lor, al jucătorilor dar a lui Ioan Andone, trebuie să înțelegem că fără un ultim efort va fi greu să câștigăm. Îi așteptăm pe suporteri în număr mare lângă echipă, eu cred că băieții au demonstrat în ultimul timp că merită să fie alături de ei”, a declarat Cosmin Contra.

Antrenorul lui Dinamo recunoaște că această partidă este deosebită pentru el din mai multe motive. El s-a născut pe 15 decembrie 1975 la Timișoara, are casă, o parte din familie și afaceri în acest oraș, tot aici și-a început și încheiat cariera de jucător și a început în 2010 cariera de antrenor.

”Pentru mine e un meci mai special, e orașul meu natal, mi-am terminat cariera de jucător la Timișoara, mă gândesc că și pentru Filip e același lucru. Din păcate suntem adversari dar după meci sper să rămânem prieteni. , a încheiat ”Guriță”.

Citește și:

Cosmin Contra: ”Mi-e frică”

 

 

 

 

 

 

Previous Laura Ilie, medalie de aur la Cupa Mondială de la Munchen
Next Cosmin Contra: ”Mi-e frică”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *