FĂRĂ GRIJI Cum rezolvă Rednic problema de lot pentru Botoșani


Dinamo n-a impresionat în amicalele din Antalya ca și rezultate, dar așa cum vă anunțam de atunci, de mult Dinamo nu a mai avut o echipă cu jucători așa valoroși, totul fiind o chestiune de timp. Iar Mircea Rednic a sfidat orice regulă, deoarece timpul de adaptare al fotbaliștilor a fost extrem de scurt și echipa arată acum că poate învinge pe oricine, chiar dacă aseară, după ieșirea lui Rachid Ait Atmane, dinamoviștii au avut ceva emoții pe final de meci.

După victoria cu Sepsi au apărut și ceva probleme de lot, dar nu extrem de mari. Deian Sorescu a luat al patrulea cartonaș galben și nu va putea juca cu FC Botoșani, duminică, de la ora 20:00. Mircea Rednic însă are soluție pentru orice, chiar dacă va fi nevoit să improvizeze.

El îl va titulariza pe Naser Aliji, unul dintre cei mai buni dinamoviști, pe partea dreaptă a defensivei. El a mai jucat în trecut acolo și săptămâna aceasta antrenorul îl va pregăti pentru a putea evolua acest meci pe partea opusă față de cea pe care este obișnuit să joace.

Echipa probabilă cu FC Botoșani

McDermott – Aliji, Klimavicius, R. Grigore, Mustoe – Ioan Filip – Zenke, Nistor, Ait-Atmane, Jaadi – Montini

Citește și:

SUPERB Ce a spus Rednic când a auzit că este nevoie de el la Dinamo

-->
Previous S-A PUS PE EI ”Trebuie să arăți respect când intri în Ștefan cel Mare”
Next EXCLUSIV Mai vinde Negoiță? Iar s-a scumpit Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *